5+ säljare
Näringslära för högskolan Upplaga 5
Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.Läs merBoken (upplaga 6) presenterar bland annat:- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning- Idrottsnutrition- Kostsociologi och modedieter- Uppdaterade näringsrekommendationerFörutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.Om författarnaLillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Upplaga: 5e upplagan
Utgiven: 2006
ISBN: 9789147053551
Förlag: Liber
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 464 st
5 upplagor
Upplaga 7 (2021)
från 899 krUpplaga 6 (2013)
från 275 krUpplaga 4 (1999)
från 149 krUpplaga 3 (1996)
från 165 krVisa alla upplagor
Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.Läs merBoken (upplaga 6) presenterar bland annat:- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning- Idrottsnutrition- Kostsociologi och modedieter- Uppdaterade näringsrekommendationerFörutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.Om författarnaLillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
185 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.