Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker
I september 2007 släpptes boken Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer skriven av Herluf Thougaard, Verner Varlund, Rene Møller Madsen. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 414 sidor djupgående information om biologi. Förlaget bakom boken är Studentlitteratur AB som har sitt säte i Lund.
Köp boken Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer på Studentapan och spara pengar.
Harvard
Oxford
APA
Vancouver
Baserat på 8 recensioner från verifierade användare
4.6 (8)
8 recensioner
Nina
Sturefors
Utmärkt att ha när man studerat till kostekonom/kostvetare
Philip
Göteborg
Intresseväckande bok, väldigt givande
Louise
Knislinge
Bra indelning i boken, lätt att hitta det man sökte efter.
Ida
Göteborg
Verkligen allt inom områden man kan tänka sig finns med i boken.
Josefin
Oxie
Mycket bra och lärorik bok.
Ebba
Umeå
Bra bok med mycket information. Fördel är att registret är bra