Livsmedelsvetenskap; Lena Jonsson, Ingela Marklinder, Margaretha Nydahl, Annica Nylander; 2007
Livsmedelsvetenskap; Lena Jonsson, Ingela Marklinder, Margaretha Nydahl, Annica Nylander; 2007

Livsmedelsvetenskap Upplaga 1

av Lena Jonsson, Ingela Marklinder, Margaretha Nydahl, Annica Nylander

5.0 (1)

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2007
  • ISBN: 9789144043463
  • Sidor: 395 st
  • Förlag: Studentlitteratur AB
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

På vilket sätt tillagar man råvaran för att få den att smaka så bra som möjligt? För att kunna svara på den frågan bör man ha kunskaper om vad som händer när vi tillagar olika råvaror och hur man kan påverka dessa händelser. I den här boken belyser författarna råvaran från sitt ursprung, via kemisk sammansättning till vad som händer under tillagning. Dessutom tar boken upp närings- och miljöaspekter på respektive råvara. Bokens inleds med kapitel om livsmedelskvalitet, förvarings- och matlagningstekniker. Därefter följer kapitel om respektive råvarugrupp. Boken vänder sig till studenter på högskola/universitetet. Det har länge saknats en bok som kan användas på kurser i livsmedelsvetenskap för dietister, kostekonomer, kostvetare, lärare i hem- och konsumentkunskap med flera.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Livsmedelsvetenskap (2007)

I augusti 2007 släpptes boken Livsmedelsvetenskap skriven av Lena Jonsson, Ingela Marklinder, Margaretha Nydahl, Annica Nylander. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 395 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Studentlitteratur AB som har sitt säte i Lund.

Köp boken Livsmedelsvetenskap på Studentapan och spara pengar.

Finns i 3 upplagor

Upplaga 3, Upplaga 2, Upplaga 1

Referera till Livsmedelsvetenskap (Upplaga 1)

Harvard

Jonsson, L., Marklinder, I., Nydahl, M. & Nylander, A. (2007). Livsmedelsvetenskap. 1:a uppl. Studentlitteratur AB.

Oxford

Jonsson, Lena, Marklinder, Ingela, Nydahl, Margaretha & Nylander, Annica, Livsmedelsvetenskap, 1 uppl. (Studentlitteratur AB, 2007).

APA

Jonsson, L., Marklinder, I., Nydahl, M., & Nylander, A. (2007). Livsmedelsvetenskap (1:a uppl.). Studentlitteratur AB.

Vancouver

Jonsson L, Marklinder I, Nydahl M, Nylander A. Livsmedelsvetenskap. 1:a uppl. Studentlitteratur AB; 2007.

Köp boken

179 kr