Matlagning; J-E Hallberg, A Hjelmberg; 2001
Matlagning; J-E Hallberg, A Hjelmberg; 2001

Matlagning Upplaga 1

av J-E Hallberg, A Hjelmberg

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2001
  • ISBN: 9789124164065
  • Sidor: 370 st
  • Förlag: Studentlitteratur AB
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar. I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk. Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk. Läs mer om boken på studentlitteratur.se

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Matlagning (2001)

I mars 2001 släpptes boken Matlagning skriven av J-E Hallberg, A Hjelmberg. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 370 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Studentlitteratur AB som har sitt säte i Lund.

Köp boken Matlagning på Studentapan och spara pengar.

Finns i 3 upplagor

Upplaga 3, Upplaga 2, Upplaga 1

Referera till Matlagning (Upplaga 1)

Harvard

Hallberg, J.-E. & Hjelmberg, A. (2001). Matlagning. 1:a uppl. Studentlitteratur AB.

Oxford

Hallberg, J-E & Hjelmberg, A, Matlagning, 1 uppl. (Studentlitteratur AB, 2001).

APA

Hallberg, J.-E., & Hjelmberg, A. (2001). Matlagning (1:a uppl.). Studentlitteratur AB.

Vancouver

Hallberg JE, Hjelmberg A. Matlagning. 1:a uppl. Studentlitteratur AB; 2001.

Köp boken

209 kr
687 kr

Skynda dig - Bara ett fåtal säljare kvar!