Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein; Svenska Celiakiförbundet; 2012
Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein; Svenska Celiakiförbundet; 2012

Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein Upplaga 5

av Svenska Celiakiförbundet

  • Upplaga: 5e upplagan
  • Utgiven: 2012
  • ISBN: 9789172058378
  • Sidor: 111 st
  • Förlag: Gothia
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Finns det sojaprotein i E 426? Innehåller glutamat gluten? I Ingredienslexikon kan man snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel. Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Man får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein. Boken redogör även för producent- och konsumentansvar, märkningsregler och allergenmärkning. Ingredienslexikon är användbar både i mataffären, på restaurangen och i köket. Den riktar sig främst till den som måste undvika gluten, laktos, mjölkprotein eller sojaprotein för egen eller annan persons hälsa och välbefinnande, men boken passar även den medvetne och intresserade konsumenten. För storköksanvariga och kökspersonal är boken ett självklart verktyg. Ingredienslexikon är utgiven i samarbete med Svenska Celiakiförbundet.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein (2012)

I juni 2012 släpptes boken Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein skriven av Svenska Celiakiförbundet. Det är den 5e upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 111 sidor djupgående information om medicin. Förlaget bakom boken är Gothia.

Köp boken Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein (Upplaga 5)

Harvard

Celiakiförbundet, S. (2012). Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein. 5:e uppl. Gothia.

Oxford

Celiakiförbundet, Svenska, Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein, 5 uppl. (Gothia, 2012).

APA

Celiakiförbundet, S. (2012). Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein (5:e uppl.). Gothia.

Vancouver

Celiakiförbundet S. Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein. 5:e uppl. Gothia; 2012.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.