Matlagning : en handbok; Jan-Erik Hallberg, Anders Hjelmberg; 2004
Matlagning : en handbok; Jan-Erik Hallberg, Anders Hjelmberg; 2004

Matlagning : en handbok Upplaga 2

av Jan-Erik Hallberg, Anders Hjelmberg

4.0 (1)

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 2004
  • ISBN: 9789144034225
  • Sidor: 420 st
  • Förlag: Studentlitteratur AB
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

En handbok Matlagning är en metodbok med vissa typrecept. Här lär du dig alla de grundläggande metoderna för matlagning: pochera, koka, bräsera, steka osv., samt även de metoder som har utvecklats parallellt med den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken. I moderna restaurangkök används många hel- och halvfabrikat, men du behöver känna till hur man verkligen gör t. Läs mer om boken på studentlitteratur.se

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Matlagning : en handbok (2004)

I september 2004 släpptes boken Matlagning : en handbok skriven av Jan-Erik Hallberg, Anders Hjelmberg. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 420 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Studentlitteratur AB som har sitt säte i Lund.

Köp boken Matlagning : en handbok på Studentapan och spara pengar.

Finns i 3 upplagor

Upplaga 3, Upplaga 2, Upplaga 1

Referera till Matlagning : en handbok (Upplaga 2)

Harvard

Hallberg, J.-E. & Hjelmberg, A. (2004). Matlagning : en handbok. 2:a uppl. Studentlitteratur AB.

Oxford

Hallberg, Jan-Erik & Hjelmberg, Anders, Matlagning : en handbok, 2 uppl. (Studentlitteratur AB, 2004).

APA

Hallberg, J.-E., & Hjelmberg, A. (2004). Matlagning : en handbok (2:a uppl.). Studentlitteratur AB.

Vancouver

Hallberg JE, Hjelmberg A. Matlagning : en handbok. 2:a uppl. Studentlitteratur AB; 2004.

Köp boken

475 kr
687 kr

Skynda dig - Bara ett fåtal säljare kvar!