LCHF 2.0 fisk & grönt; Åse Falkman Fredrikson, Anna Hallén; 2016
LCHF 2.0 fisk & grönt; Åse Falkman Fredrikson, Anna Hallén; 2016

LCHF 2.0 fisk & grönt

av Åse Falkman Fredrikson, Anna Hallén

  • Utgiven: 2016
  • ISBN: 9789176177143
  • Sidor: 160 st
  • Förlag: Tukan förlag
  • Format: E-bok
  • Språk: Svenska

Om boken

LCHF 2.0: Fisk & grönt är en kunskaps- och kokbok för alla som vill plocka bort kött och fågel ur sin kost, och i stället njuta av underbara fisk- och skaldjursrecept och helt gröna rätter i vardagsformat med LCHF som fokus. En kokbok med bara fisk- och grönt som är naturligt gluten- och spannmålsfri. I boken finns många goda och nya gröna recept såväl tillbehör som kompletta middagar. Här finns recept som passar hela familjen, med alternativ som lasagne, pizza och burgare. Många vill gärna äta mer fisk och mer grönt, men när tidsbristen och tröttheten tar över är det lätt att ramla in i gamla vanor, recept och rutiner. Författarnas mål med boken är att göra det enklare att äta mer fisk och grönt till vardags. Det ska gå snabbt och smidigt att laga varierad och god vardagsmat. Njut, inspireras och smaklig spis!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om LCHF 2.0 fisk & grönt (2016)

I december 2016 släpptes boken LCHF 2.0 fisk & grönt skriven av Åse Falkman Fredrikson, Anna Hallén. Den är skriven på svenska och består av 160 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Tukan förlag.

Köp boken LCHF 2.0 fisk & grönt på Studentapan och spara pengar.

Referera till LCHF 2.0 fisk & grönt

Harvard

Fredrikson, Å. F. & Hallén, A. (2016). LCHF 2.0 fisk & grönt. Tukan förlag.

Oxford

Fredrikson, Åse Falkman & Hallén, Anna, LCHF 2.0 fisk & grönt (Tukan förlag, 2016).

APA

Fredrikson, Å. F., & Hallén, A. (2016). LCHF 2.0 fisk & grönt. Tukan förlag.

Vancouver

Fredrikson ÅF, Hallén A. LCHF 2.0 fisk & grönt. Tukan förlag; 2016.

Köp boken

Helt ny

79 kr