Klassiska desserter : på mitt vis av Magnus Johansson; Magnus Johansson; 2007

Klassiska desserter : på mitt vis av Magnus Johansson Upplaga 1

av Magnus Johansson
Denna bok handlar om klassiska desserter, som många känner igen, tycker om eller rent av älskar. Men den innehåller också recept på några av Nobeldesserterna och en del av de desserter Magnus Johansson har ansvarat för på Stockholms slott när han var chefskonditor på Operakällaren. De flesta desserter går bra att göra dagen före så att du i lugn och ro kan ägna dig åt förrätt och varmrätt. Sedan är det bara att lägga sista handen vid desserten när den skall fram.

Konditormästare Magnus Johansson har varit med och vunnit OS-guld i matlagning år 2000 med svenska kocklandslaget, han har ansvarat för de senaste Nobeldesserterna och gjort desserten vid Alfred Nobels 100-årsminne.
Denna bok handlar om klassiska desserter, som många känner igen, tycker om eller rent av älskar. Men den innehåller också recept på några av Nobeldesserterna och en del av de desserter Magnus Johansson har ansvarat för på Stockholms slott när han var chefskonditor på Operakällaren. De flesta desserter går bra att göra dagen före så att du i lugn och ro kan ägna dig åt förrätt och varmrätt. Sedan är det bara att lägga sista handen vid desserten när den skall fram.

Konditormästare Magnus Johansson har varit med och vunnit OS-guld i matlagning år 2000 med svenska kocklandslaget, han har ansvarat för de senaste Nobeldesserterna och gjort desserten vid Alfred Nobels 100-årsminne.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2007
ISBN: 9789153426875
Förlag: Ica Bokförlag
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 132 st
Denna bok handlar om klassiska desserter, som många känner igen, tycker om eller rent av älskar. Men den innehåller också recept på några av Nobeldesserterna och en del av de desserter Magnus Johansson har ansvarat för på Stockholms slott när han var chefskonditor på Operakällaren. De flesta desserter går bra att göra dagen före så att du i lugn och ro kan ägna dig åt förrätt och varmrätt. Sedan är det bara att lägga sista handen vid desserten när den skall fram.

Konditormästare Magnus Johansson har varit med och vunnit OS-guld i matlagning år 2000 med svenska kocklandslaget, han har ansvarat för de senaste Nobeldesserterna och gjort desserten vid Alfred Nobels 100-årsminne.
Denna bok handlar om klassiska desserter, som många känner igen, tycker om eller rent av älskar. Men den innehåller också recept på några av Nobeldesserterna och en del av de desserter Magnus Johansson har ansvarat för på Stockholms slott när han var chefskonditor på Operakällaren. De flesta desserter går bra att göra dagen före så att du i lugn och ro kan ägna dig åt förrätt och varmrätt. Sedan är det bara att lägga sista handen vid desserten när den skall fram.

Konditormästare Magnus Johansson har varit med och vunnit OS-guld i matlagning år 2000 med svenska kocklandslaget, han har ansvarat för de senaste Nobeldesserterna och gjort desserten vid Alfred Nobels 100-årsminne.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)