Sockerdoktorns överlevnadsguide; Tore Persson; 2010

Sockerdoktorns överlevnadsguide Upplaga 1

av Tore Persson
Hur farligt är det egentligen att äta fett och socker? Budskapen är många och vad är egentligen rätt och fel i hälsodjungeln? Tore Persson, läkare på Karolinska Universitetssjukhuset, har forskat kring detta och reder ut begreppen en gång för alla. Han är också mycket kritisk till hela livsmedelsindustrin som producerar en massa halvfabrikat som ger oss fetma, diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar. Vi har ett ansvar gentemot våra barn, menar Tore Persson, att ge dem bra, hälsosam mat - inte snabbmat som innehåller transfetter, raffinerat socker och stärkelse.
Hur farligt är det egentligen att äta fett och socker? Budskapen är många och vad är egentligen rätt och fel i hälsodjungeln? Tore Persson, läkare på Karolinska Universitetssjukhuset, har forskat kring detta och reder ut begreppen en gång för alla. Han är också mycket kritisk till hela livsmedelsindustrin som producerar en massa halvfabrikat som ger oss fetma, diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar. Vi har ett ansvar gentemot våra barn, menar Tore Persson, att ge dem bra, hälsosam mat - inte snabbmat som innehåller transfetter, raffinerat socker och stärkelse.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2010
ISBN: 9789113024561
Förlag: Norstedts
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 240 st
Hur farligt är det egentligen att äta fett och socker? Budskapen är många och vad är egentligen rätt och fel i hälsodjungeln? Tore Persson, läkare på Karolinska Universitetssjukhuset, har forskat kring detta och reder ut begreppen en gång för alla. Han är också mycket kritisk till hela livsmedelsindustrin som producerar en massa halvfabrikat som ger oss fetma, diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar. Vi har ett ansvar gentemot våra barn, menar Tore Persson, att ge dem bra, hälsosam mat - inte snabbmat som innehåller transfetter, raffinerat socker och stärkelse.
Hur farligt är det egentligen att äta fett och socker? Budskapen är många och vad är egentligen rätt och fel i hälsodjungeln? Tore Persson, läkare på Karolinska Universitetssjukhuset, har forskat kring detta och reder ut begreppen en gång för alla. Han är också mycket kritisk till hela livsmedelsindustrin som producerar en massa halvfabrikat som ger oss fetma, diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar. Vi har ett ansvar gentemot våra barn, menar Tore Persson, att ge dem bra, hälsosam mat - inte snabbmat som innehåller transfetter, raffinerat socker och stärkelse.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)