Sockerdoktorns överlevnadsguide; Tore Persson; 2010
Sockerdoktorns överlevnadsguide; Tore Persson; 2010

Sockerdoktorns överlevnadsguide Upplaga 1

av Tore Persson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2010
  • ISBN: 9789113024561
  • Sidor: 240 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Hur farligt är det egentligen att äta fett och socker? Budskapen är många och vad är egentligen rätt och fel i hälsodjungeln? Tore Persson, läkare på Karolinska Universitetssjukhuset, har forskat kring detta och reder ut begreppen en gång för alla. Han är också mycket kritisk till hela livsmedelsindustrin som producerar en massa halvfabrikat som ger oss fetma, diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar. Vi har ett ansvar gentemot våra barn, menar Tore Persson, att ge dem bra, hälsosam mat - inte snabbmat som innehåller transfetter, raffinerat socker och stärkelse.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Sockerdoktorns överlevnadsguide (2010)

I januari 2010 släpptes boken Sockerdoktorns överlevnadsguide skriven av Tore Persson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 240 sidor djupgående information om hälsa. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Sockerdoktorns överlevnadsguide på Studentapan och spara pengar.

Referera till Sockerdoktorns överlevnadsguide (Upplaga 1)

Harvard

Persson, T. (2010). Sockerdoktorns överlevnadsguide. 1:a uppl. Norstedts.

Oxford

Persson, Tore, Sockerdoktorns överlevnadsguide, 1 uppl. (Norstedts, 2010).

APA

Persson, T. (2010). Sockerdoktorns överlevnadsguide (1:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

Persson T. Sockerdoktorns överlevnadsguide. 1:a uppl. Norstedts; 2010.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.