Service på restaurang; Lena Mossberg, Inga-Britt Gustafsson; 2008
1 säljare

Service på restaurang Upplaga 1

av Lena Mossberg, Inga-Britt Gustafsson
Det övergripande målet med boken är att öka kunskapen om betydelsen av service i restauranger. Vi har valt att studera olika faser av restaurangbesöket - från bokning till betalning - för att öka förståelsen av dels gästens upplevelse dels restaurangens planering, kontroll och i förlängningen lönsamhet. Genom att identifiera och beskriva hur olika delar av besöket påverkar gästens och servitörens upplevelse uppnår vi en förståelse av vad som händer i servicemötet mellan personal och gäst. Boken är skriven för dig som antingen är företrädare eller anställd på en restaurang men den passar även dig som studerar på en restaurangskola. Lärare och studenter vid universitet som undervisar och studerar service och service management kan dessutom med fördel ta del av studierna i sin helhet på www.studentlitteratur.se/service
Det övergripande målet med boken är att öka kunskapen om betydelsen av service i restauranger. Vi har valt att studera olika faser av restaurangbesöket - från bokning till betalning - för att öka förståelsen av dels gästens upplevelse dels restaurangens planering, kontroll och i förlängningen lönsamhet. Genom att identifiera och beskriva hur olika delar av besöket påverkar gästens och servitörens upplevelse uppnår vi en förståelse av vad som händer i servicemötet mellan personal och gäst. Boken är skriven för dig som antingen är företrädare eller anställd på en restaurang men den passar även dig som studerar på en restaurangskola. Lärare och studenter vid universitet som undervisar och studerar service och service management kan dessutom med fördel ta del av studierna i sin helhet på www.studentlitteratur.se/service
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2008
ISBN: 9789144051994
Förlag: Studentlitteratur AB
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 77 st
Det övergripande målet med boken är att öka kunskapen om betydelsen av service i restauranger. Vi har valt att studera olika faser av restaurangbesöket - från bokning till betalning - för att öka förståelsen av dels gästens upplevelse dels restaurangens planering, kontroll och i förlängningen lönsamhet. Genom att identifiera och beskriva hur olika delar av besöket påverkar gästens och servitörens upplevelse uppnår vi en förståelse av vad som händer i servicemötet mellan personal och gäst. Boken är skriven för dig som antingen är företrädare eller anställd på en restaurang men den passar även dig som studerar på en restaurangskola. Lärare och studenter vid universitet som undervisar och studerar service och service management kan dessutom med fördel ta del av studierna i sin helhet på www.studentlitteratur.se/service
Det övergripande målet med boken är att öka kunskapen om betydelsen av service i restauranger. Vi har valt att studera olika faser av restaurangbesöket - från bokning till betalning - för att öka förståelsen av dels gästens upplevelse dels restaurangens planering, kontroll och i förlängningen lönsamhet. Genom att identifiera och beskriva hur olika delar av besöket påverkar gästens och servitörens upplevelse uppnår vi en förståelse av vad som händer i servicemötet mellan personal och gäst. Boken är skriven för dig som antingen är företrädare eller anställd på en restaurang men den passar även dig som studerar på en restaurangskola. Lärare och studenter vid universitet som undervisar och studerar service och service management kan dessutom med fördel ta del av studierna i sin helhet på www.studentlitteratur.se/service
Begagnad bok
169 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
169 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar