Myrägg på menyn : konstig mat från hela världen; Mia Öström, Per Gustavsson; 2020
Myrägg på menyn : konstig mat från hela världen; Mia Öström, Per Gustavsson; 2020

Myrägg på menyn : konstig mat från hela världen

av Mia Öström, Per Gustavsson

  • Utgiven: 2020
  • ISBN: 9789172262331
  • Sidor: 37 st
  • Förlag: Opal
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Mia Öström har skrivit en spännande, lärorik bok med roliga, fascinerande fakta om mat med klockrena illustrationer av Per Gustavsson. Visste du att i vissa delar av världen äter man rätter med blod i för att bli stark? Eller att man kan göra omelett på spindelägg? Vad är egentligen konstig mat? Det som anses konstigt att äta i Sverige tycker många i andra delar av världen är vardagsmat, och tvärtom. I den här boken guidar Mia Öström oss genom en värld av fascinerande, ruggig, ruttnad, giftig och ibland till och med levande mat. Vi får följa med till olika delar av världen, se hur väder, kultur och religion påverkar vad vi har på menyn.  Ett historiskt perspektiv lär oss hur matvanor förändrats genom tiderna och vad man äter när man all mat är slut. Per Gustavssons lysande illustrationer ger oss en helhetsupplevelse som ibland är lite äcklig, men mest rolig!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Myrägg på menyn : konstig mat från hela världen (2020)

I oktober 2020 släpptes boken Myrägg på menyn : konstig mat från hela världen skriven av Mia Öström, Per Gustavsson. Den är skriven på svenska och består av 37 sidor. Förlaget bakom boken är Opal.

Köp boken Myrägg på menyn : konstig mat från hela världen på Studentapan och spara pengar.

Referera till Myrägg på menyn : konstig mat från hela världen

Harvard

Öström, M. & Gustavsson, P. (2020). Myrägg på menyn : konstig mat från hela världen. Opal.

Oxford

Öström, Mia & Gustavsson, Per, Myrägg på menyn : konstig mat från hela världen (Opal, 2020).

APA

Öström, M., & Gustavsson, P. (2020). Myrägg på menyn : konstig mat från hela världen. Opal.

Vancouver

Öström M, Gustavsson P. Myrägg på menyn : konstig mat från hela världen. Opal; 2020.