Mat och dryck i kombination; Mats Jonson; 2014
Mat och dryck i kombination; Mats Jonson; 2014

Mat och dryck i kombination Upplaga 1

av Mats Jonson

5.0 (2)

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2014
  • ISBN: 9789147108343
  • Sidor: 136 st
  • Förlag: Liber
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Det finns idag näst intill oändliga kombinationsmöjligheter för mat och dryck. Det är omöjligt för gästen att själv hålla reda på dessa. Därför behöver du som arbetar på restaurang goda kunskaper i att lotsa gästen genom dessa val. Läs mer Utmärkande drag - En praktiskt inriktad bok med fakta och ordlista - Till varje avsnitt finns diskussionsövningar eller övningar att utföra praktiskt i olika grupper - Introduktion till molekylära metoder Mat och dryck i kombination hjälper eleven att åstadkomma goda och träffsäkra smakkombinationer. Målet är att kunna skapa en helhetsupplevelse för restauranggästen. Det är ett praktiskt inriktat läromedel med fakta och en ordlista med centrala begrepp. Till de olika avsnitten finns diskussionsuppgifter eller praktiska övningar att utföra i grupp. Läromedlets första delar ger grundläggande kunskaper om måltidshistoria, sensorik och grundsmaker. Det finns även en introduktion till molekylära metoder. Resten av boken går steg för steg igenom hur mat och olika drycker kan kombineras och hur man skapar en helhetsupplevelse för restauranggästen. Ur innehållet: - Måltiden och våra fem sinnen - Måltidshistoria - Helhetens betydelse - Grundsmaker, aromer och konsistens - Drycker - Mat - När maten och drycken möts - Komponera en måltid - Dekorationer, ljud och ljus Om författarna Mats Jonson undervisar och föreläser inom matlagning och drycker. Han är även verksam som mat- och dryckesskribent.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Mat och dryck i kombination (2014)

I augusti 2014 släpptes boken Mat och dryck i kombination skriven av Mats Jonson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 136 sidor. Förlaget bakom boken är Liber som har sitt säte i Solna.

Köp boken Mat och dryck i kombination på Studentapan och spara uppåt 46% jämfört med lägsta nypris hos bokhandeln.

Referera till Mat och dryck i kombination (Upplaga 1)

Harvard

Jonson, M. (2014). Mat och dryck i kombination. 1:a uppl. Liber.

Oxford

Jonson, Mats, Mat och dryck i kombination, 1 uppl. (Liber, 2014).

APA

Jonson, M. (2014). Mat och dryck i kombination (1:a uppl.). Liber.

Vancouver

Jonson M. Mat och dryck i kombination. 1:a uppl. Liber; 2014.

Köp boken

309 kr
571 kr

Skynda dig - Bara ett fåtal säljare kvar!