Livsmedels- och näringskunskap; Helen Westblom Jonsson; 2015
Livsmedels- och näringskunskap; Helen Westblom Jonsson; 2015

Livsmedels- och näringskunskap Upplaga 1

av Helen Westblom Jonsson

4.8 (8)

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9789147108138
  • Sidor: 392 st
  • Förlag: Liber
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Livsmedel- och näringskunskap är ett kursläromedel för gymnasiets yrkesprogram Restaurang- och livsmedelsprogrammet som ger grundläggande kunskaper om våra livsmedel och hur de ska hanteras, förvaras och tillagas för att på bästa sätt bevara smak och kvalitet. Läromedlet ger en helhetsbild av livsmedlens väg från råvaruproduktion till tillagning. Näringsämnenas uppbyggnad och funktion presenteras i samband med olika livsmedelsgrupper och hur hälsan är beroende av rätt kost är ett återkommande tema. Även etiska och miljömässiga frågor inom ämnet behandlas. Faktatexten varvas med uppgifter och i slutet finns även livsmedelstabeller och underlag till att göra egna beräkningar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Livsmedels- och näringskunskap (2015)

I juli 2015 släpptes boken Livsmedels- och näringskunskap skriven av Helen Westblom Jonsson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 392 sidor djupgående information om ekonomi. Förlaget bakom boken är Liber som har sitt säte i Solna.

Köp boken Livsmedels- och näringskunskap på Studentapan och spara uppåt 14% jämfört med lägsta nypris hos bokhandeln.

Referera till Livsmedels- och näringskunskap (Upplaga 1)

Harvard

Jonsson, H. W. (2015). Livsmedels- och näringskunskap. 1:a uppl. Liber.

Oxford

Jonsson, Helen Westblom, Livsmedels- och näringskunskap, 1 uppl. (Liber, 2015).

APA

Jonsson, H. W. (2015). Livsmedels- och näringskunskap (1:a uppl.). Liber.

Vancouver

Jonsson HW. Livsmedels- och näringskunskap. 1:a uppl. Liber; 2015.

Köp boken

659 kr
762 kr

Skynda dig - Bara ett fåtal säljare kvar!