Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker
I juli 2015 släpptes boken Livsmedels- och näringskunskap skriven av Helen Westblom Jonsson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 392 sidor djupgående information om ekonomi. Förlaget bakom boken är Liber som har sitt säte i Solna.
Köp boken Livsmedels- och näringskunskap på Studentapan och spara uppåt 14% jämfört med lägsta nypris hos bokhandeln.
Harvard
Oxford
APA
Vancouver
Baserat på 8 recensioner från verifierade användare
4.8 (8)
8 recensioner
Lilianne
Att arbeta professionellt med att bereda och tillaga mat och man får goda kunskaper om råvaror och livsmedel, hur de hanteras för att behålla lukt och smak. Näringsämnena uppbyggnad, funktion i samband med olika livsmedelsgrupper. Hur vår hälsa är beroend
Kim
Enskede
Mycket bra bok!
Anna
Mellerud
Super bra bok
Isam
Hässelby
Lätt att använda
Philip
Lund
Mycket bilder och lätt att läsa
Ajsa
Malmö
Lärorik bok med bra innehåll.
Lilianne
Att arbeta professionellt med att bereda och tillaga mat och man får goda kunskaper om råvaror och livsmedel, hur de hanteras för att behålla lukt och smak. Näringsämnena uppbyggnad, funktion i samband med olika livsmedelsgrupper. Hur vår hälsa är beroend
Kim
Enskede
Mycket bra bok!
Anna
Mellerud
Super bra bok
Isam
Hässelby
Lätt att använda
Philip
Lund
Mycket bilder och lätt att läsa
Ajsa
Malmö
Lärorik bok med bra innehåll.