Hjärta och kärl : att förebygga och leva med en folksjukdom; Anki Sundin, Panos Dolgiras; 2008
1 säljare

Hjärta och kärl : att förebygga och leva med en folksjukdom Upplaga 1

av Anki Sundin, Panos Dolgiras
Hjärta och kärl - att förebygga och leva med en folksjukdom, är boken som förklarar vad hjärt-kärlsjukdomar är, hur man förebygger dem och hur man bäst lever med dem om man väl blivit drabbad. Maten vi äter är central för vår hjärt-kärlhälsa, och författarna bygger upp boken kring just kost och näringslära. Här får du utförliga förklaringar med lättbegripliga livsmedelstabeller över såväl kolesterol och mättat fett som salt, en livsmedelsguide samt en rad hjärtvänliga recept. Som ytterligare inslag finns tips och råd kring hur man kan väga in miljöaspekten i sina kostval för den som vill tänka extra miljövänligt i affären. Innehållet är såväl språkligt lättsmält som faktamässigt djupt. Med fokus på hjärt-kärlhälsa återges i praktiken här vedertagna och aktuella vetenskapliga rön inom näringslära - hur fungerar det och vad behöver jag göra i vardagen? Hjärta och kärl är skriven av Anki Sundin, näringsfysiolog och författare till ett flertal böcker inom näringslära, samt Panos Dolgiras, näringsfysiolog och läkare. Boken är faktagranskad av Dr Gerhard Wikström, docent i kardiologi på institutionen för medicinska vetenskaper, Akademiska sjukhuset i Uppsala. Ur innehållet: Vad är hjärt-kärlsjukdomar? Mat som förebygger och hjälper. Blodtryck vad är det och varför behöver vi ett? Kopplingen till hjärt-kärlsjukdomar. Att hitta hjärtvänlig mat i aff ären. Vitaminer, mineraler och antioxidanter. Läkemedel och livsmedel i samverkan vad ska man tänka på? Hjärtvänliga recept. 176 sidor, format 190x245, rikt illustrerad, hårda pärmar och skyddsomslag. Förlag: Hälsoförlaget
Hjärta och kärl - att förebygga och leva med en folksjukdom, är boken som förklarar vad hjärt-kärlsjukdomar är, hur man förebygger dem och hur man bäst lever med dem om man väl blivit drabbad. Maten vi äter är central för vår hjärt-kärlhälsa, och författarna bygger upp boken kring just kost och näringslära. Här får du utförliga förklaringar med lättbegripliga livsmedelstabeller över såväl kolesterol och mättat fett som salt, en livsmedelsguide samt en rad hjärtvänliga recept. Som ytterligare inslag finns tips och råd kring hur man kan väga in miljöaspekten i sina kostval för den som vill tänka extra miljövänligt i affären. Innehållet är såväl språkligt lättsmält som faktamässigt djupt. Med fokus på hjärt-kärlhälsa återges i praktiken här vedertagna och aktuella vetenskapliga rön inom näringslära - hur fungerar det och vad behöver jag göra i vardagen? Hjärta och kärl är skriven av Anki Sundin, näringsfysiolog och författare till ett flertal böcker inom näringslära, samt Panos Dolgiras, näringsfysiolog och läkare. Boken är faktagranskad av Dr Gerhard Wikström, docent i kardiologi på institutionen för medicinska vetenskaper, Akademiska sjukhuset i Uppsala. Ur innehållet: Vad är hjärt-kärlsjukdomar? Mat som förebygger och hjälper. Blodtryck vad är det och varför behöver vi ett? Kopplingen till hjärt-kärlsjukdomar. Att hitta hjärtvänlig mat i aff ären. Vitaminer, mineraler och antioxidanter. Läkemedel och livsmedel i samverkan vad ska man tänka på? Hjärtvänliga recept. 176 sidor, format 190x245, rikt illustrerad, hårda pärmar och skyddsomslag. Förlag: Hälsoförlaget
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2008
ISBN: 9789185511112
Förlag: Hälsoförlaget
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 165 st
Hjärta och kärl - att förebygga och leva med en folksjukdom, är boken som förklarar vad hjärt-kärlsjukdomar är, hur man förebygger dem och hur man bäst lever med dem om man väl blivit drabbad. Maten vi äter är central för vår hjärt-kärlhälsa, och författarna bygger upp boken kring just kost och näringslära. Här får du utförliga förklaringar med lättbegripliga livsmedelstabeller över såväl kolesterol och mättat fett som salt, en livsmedelsguide samt en rad hjärtvänliga recept. Som ytterligare inslag finns tips och råd kring hur man kan väga in miljöaspekten i sina kostval för den som vill tänka extra miljövänligt i affären. Innehållet är såväl språkligt lättsmält som faktamässigt djupt. Med fokus på hjärt-kärlhälsa återges i praktiken här vedertagna och aktuella vetenskapliga rön inom näringslära - hur fungerar det och vad behöver jag göra i vardagen? Hjärta och kärl är skriven av Anki Sundin, näringsfysiolog och författare till ett flertal böcker inom näringslära, samt Panos Dolgiras, näringsfysiolog och läkare. Boken är faktagranskad av Dr Gerhard Wikström, docent i kardiologi på institutionen för medicinska vetenskaper, Akademiska sjukhuset i Uppsala. Ur innehållet: Vad är hjärt-kärlsjukdomar? Mat som förebygger och hjälper. Blodtryck vad är det och varför behöver vi ett? Kopplingen till hjärt-kärlsjukdomar. Att hitta hjärtvänlig mat i aff ären. Vitaminer, mineraler och antioxidanter. Läkemedel och livsmedel i samverkan vad ska man tänka på? Hjärtvänliga recept. 176 sidor, format 190x245, rikt illustrerad, hårda pärmar och skyddsomslag. Förlag: Hälsoförlaget
Hjärta och kärl - att förebygga och leva med en folksjukdom, är boken som förklarar vad hjärt-kärlsjukdomar är, hur man förebygger dem och hur man bäst lever med dem om man väl blivit drabbad. Maten vi äter är central för vår hjärt-kärlhälsa, och författarna bygger upp boken kring just kost och näringslära. Här får du utförliga förklaringar med lättbegripliga livsmedelstabeller över såväl kolesterol och mättat fett som salt, en livsmedelsguide samt en rad hjärtvänliga recept. Som ytterligare inslag finns tips och råd kring hur man kan väga in miljöaspekten i sina kostval för den som vill tänka extra miljövänligt i affären. Innehållet är såväl språkligt lättsmält som faktamässigt djupt. Med fokus på hjärt-kärlhälsa återges i praktiken här vedertagna och aktuella vetenskapliga rön inom näringslära - hur fungerar det och vad behöver jag göra i vardagen? Hjärta och kärl är skriven av Anki Sundin, näringsfysiolog och författare till ett flertal böcker inom näringslära, samt Panos Dolgiras, näringsfysiolog och läkare. Boken är faktagranskad av Dr Gerhard Wikström, docent i kardiologi på institutionen för medicinska vetenskaper, Akademiska sjukhuset i Uppsala. Ur innehållet: Vad är hjärt-kärlsjukdomar? Mat som förebygger och hjälper. Blodtryck vad är det och varför behöver vi ett? Kopplingen till hjärt-kärlsjukdomar. Att hitta hjärtvänlig mat i aff ären. Vitaminer, mineraler och antioxidanter. Läkemedel och livsmedel i samverkan vad ska man tänka på? Hjärtvänliga recept. 176 sidor, format 190x245, rikt illustrerad, hårda pärmar och skyddsomslag. Förlag: Hälsoförlaget
Begagnad bok
245 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
245 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar