endast ny
Gastronomiska anteckningar Upplaga 1
Boken är en uppföljare till “Festskrift: Gastronomiska undersökningar” (2002). Den innehåller ungefär 650 recept, huvudsakligen med anknytning till italiensk, fransk och svensk kokkonst. Svårighetsgraden är låg eller måttlig. En tredjedel av texten består av mer eller mindre angelägna kommentarer och notiser rörande mat och dess ätande.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2017
ISBN: 9789176789896
Förlag: Iustus
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 207 st
Boken är en uppföljare till “Festskrift: Gastronomiska undersökningar” (2002). Den innehåller ungefär 650 recept, huvudsakligen med anknytning till italiensk, fransk och svensk kokkonst. Svårighetsgraden är låg eller måttlig. En tredjedel av texten består av mer eller mindre angelägna kommentarer och notiser rörande mat och dess ätande.
244 kr256 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Varje vecka tillkommer tusentals nya säljare. Bevaka boken så får du meddelande när den finns tillgänglig igen.