Gastronomiska anteckningar; Nils Jareborg; 2017
Gastronomiska anteckningar; Nils Jareborg; 2017

Gastronomiska anteckningar Upplaga 1

av Nils Jareborg

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2017
  • ISBN: 9789176789896
  • Sidor: 207 st
  • Förlag: Iustus
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Boken är en uppföljare till “Festskrift: Gastronomiska undersökningar” (2002). Den innehåller ungefär 650 recept, huvudsakligen med anknytning till italiensk, fransk och svensk kokkonst. Svårighetsgraden är låg eller måttlig. En tredjedel av texten består av mer eller mindre angelägna kommentarer och notiser rörande mat och dess ätande.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Gastronomiska anteckningar (2017)

I mars 2017 släpptes boken Gastronomiska anteckningar skriven av Nils Jareborg. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 207 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Iustus.

Köp boken Gastronomiska anteckningar på Studentapan och spara pengar.

Referera till Gastronomiska anteckningar (Upplaga 1)

Harvard

Jareborg, N. (2017). Gastronomiska anteckningar. 1:a uppl. Iustus.

Oxford

Jareborg, Nils, Gastronomiska anteckningar, 1 uppl. (Iustus, 2017).

APA

Jareborg, N. (2017). Gastronomiska anteckningar (1:a uppl.). Iustus.

Vancouver

Jareborg N. Gastronomiska anteckningar. 1:a uppl. Iustus; 2017.

Köp boken

Helt ny

256 kr