Första gastronomiboken; Mats Jonson; 2022
endast ny

Första gastronomiboken Upplaga 1

av Mats Jonson
Sam är en smart och nyfiken kockelev på en stor restaurang. Där regerar den stränge men godhjärtade köksmästaren Alain.

- En dag ska jag bli lika duktig som Alain, säger Sam.

Det är mycket som är nytt för Sam och ibland gör han fel. Hans bästa jobbarkompis är smörgåsnissen Fred - vet du vad en smörgåsnisse är?

Följ med in i köket till Sam. Här får du lära dig vad en gastronom är, varför kocken har en hög konstig mössa och vad kökets alla redskap heter.

Vet du förresten vem som uppfann köksspisen eller varför det  finns gastronomi-spioner runtom i världen? Det får du veta i köket hos Sam.

Första gastronomiboken är en resa in bakom svängdörrarna till ett klassiskt restaurangkök, dess atmosfär och en arbetsdag hos kockarna där. Här visas också på de många möjligheter som ett framtida yrke inom gastronomin erbjuder.
Sam är en smart och nyfiken kockelev på en stor restaurang. Där regerar den stränge men godhjärtade köksmästaren Alain.

- En dag ska jag bli lika duktig som Alain, säger Sam.

Det är mycket som är nytt för Sam och ibland gör han fel. Hans bästa jobbarkompis är smörgåsnissen Fred - vet du vad en smörgåsnisse är?

Följ med in i köket till Sam. Här får du lära dig vad en gastronom är, varför kocken har en hög konstig mössa och vad kökets alla redskap heter.

Vet du förresten vem som uppfann köksspisen eller varför det  finns gastronomi-spioner runtom i världen? Det får du veta i köket hos Sam.

Första gastronomiboken är en resa in bakom svängdörrarna till ett klassiskt restaurangkök, dess atmosfär och en arbetsdag hos kockarna där. Här visas också på de många möjligheter som ett framtida yrke inom gastronomin erbjuder.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2022
ISBN: 9789176346884
Förlag: Idus Förlag
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 32 st
Sam är en smart och nyfiken kockelev på en stor restaurang. Där regerar den stränge men godhjärtade köksmästaren Alain.

- En dag ska jag bli lika duktig som Alain, säger Sam.

Det är mycket som är nytt för Sam och ibland gör han fel. Hans bästa jobbarkompis är smörgåsnissen Fred - vet du vad en smörgåsnisse är?

Följ med in i köket till Sam. Här får du lära dig vad en gastronom är, varför kocken har en hög konstig mössa och vad kökets alla redskap heter.

Vet du förresten vem som uppfann köksspisen eller varför det  finns gastronomi-spioner runtom i världen? Det får du veta i köket hos Sam.

Första gastronomiboken är en resa in bakom svängdörrarna till ett klassiskt restaurangkök, dess atmosfär och en arbetsdag hos kockarna där. Här visas också på de många möjligheter som ett framtida yrke inom gastronomin erbjuder.
Sam är en smart och nyfiken kockelev på en stor restaurang. Där regerar den stränge men godhjärtade köksmästaren Alain.

- En dag ska jag bli lika duktig som Alain, säger Sam.

Det är mycket som är nytt för Sam och ibland gör han fel. Hans bästa jobbarkompis är smörgåsnissen Fred - vet du vad en smörgåsnisse är?

Följ med in i köket till Sam. Här får du lära dig vad en gastronom är, varför kocken har en hög konstig mössa och vad kökets alla redskap heter.

Vet du förresten vem som uppfann köksspisen eller varför det  finns gastronomi-spioner runtom i världen? Det får du veta i köket hos Sam.

Första gastronomiboken är en resa in bakom svängdörrarna till ett klassiskt restaurangkök, dess atmosfär och en arbetsdag hos kockarna där. Här visas också på de många möjligheter som ett framtida yrke inom gastronomin erbjuder.
Ny bok
137 kr144 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)
Ny bok
137 kr144 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)