Fäviken; Magnus Nilsson; 2012
Fäviken; Magnus Nilsson; 2012

Fäviken Upplaga 1

av Magnus Nilsson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2012
  • ISBN: 9789174015393
  • Sidor: 271 st
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Restaurang Fäviken utanför Åre är på väg att bli en av Sveriges mest berömda restauranger, och nu även en av världens mest berömda. På den högt aktade listan "The Worlds 50 Best Restaurants"(röstas fram av 800 branschexperter och organiseras av Restaurant Magazine), kvalade 2012 jämtländska Fäviken Magasinet in på 34:e plats med motiveringen: Intense heart-warming cooking from the frozen north. Med det är det också hög tid att Magnus Nilsson Fävikens kock och grundare kommer med en egen kokbok. Restaurang Fäviken utmärker sig genom sin strikt nordiska matlagningsstil kallad rektún mat (som betyder "riktig mat" på jamska/jämtländska) och självhushållning. Menyn följer årstiderna och alla råvaror man serverar på restaurangen är producerade på restaurangens mark. Vinnare av Årets Svenska Måltidslitteratur i kategorin "Regional måltidslitteratur". Dessutom har boken utsetts till "Bäst alla kategorier 2013". Läs mer om Fäviken Magasinet här: http://favikenmagasinet.se/

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Fäviken (2012)

I oktober 2012 släpptes boken Fäviken skriven av Magnus Nilsson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 271 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Tukan Förlag.

Köp boken Fäviken på Studentapan och spara pengar.

Referera till Fäviken (Upplaga 1)

Harvard

Nilsson, M. (2012). Fäviken. 1:a uppl. Tukan Förlag.

Oxford

Nilsson, Magnus, Fäviken, 1 uppl. (Tukan Förlag, 2012).

APA

Nilsson, M. (2012). Fäviken (1:a uppl.). Tukan Förlag.

Vancouver

Nilsson M. Fäviken. 1:a uppl. Tukan Förlag; 2012.

Köp boken

429 kr

Skynda dig - Bara 1 säljare kvar!