Culinary Calculations 1st Edition with Fundamentals of Menu Planning; Margareta Bäck-Wiklund; 2004
Culinary Calculations 1st Edition with Fundamentals of Menu Planning; Margareta Bäck-Wiklund; 2004

Culinary Calculations 1st Edition with Fundamentals of Menu PlanningUpplaga 1

av Margareta Bäck-Wiklund

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2004
  • ISBN: 9780471705291
  • Sidor: 456 st
  • Förlag: John Wiley & Sons
  • Format: Häftad
  • Språk: Engelska

Om boken

I augusti 2004 släpptes boken Culinary Calculations 1st Edition with Fundamentals of Menu Planning skriven av Margareta Bäck-Wiklund. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på engelska och består av 456 sidor. Förlaget bakom boken är John Wiley & Sons som har sitt säte i Hoboken.

Köp boken Culinary Calculations 1st Edition with Fundamentals of Menu Planning på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Referera till Culinary Calculations 1st Edition with Fundamentals of Menu Planning (Upplaga 1)

Harvard

Bäck-Wiklund, M. (2004). Culinary Calculations 1st Edition with Fundamentals of Menu Planning. 1:a uppl. John Wiley & Sons.

Oxford

Bäck-Wiklund, Margareta, Culinary Calculations 1st Edition with Fundamentals of Menu Planning, 1 uppl. (John Wiley & Sons, 2004).

APA

Bäck-Wiklund, M. (2004). Culinary Calculations 1st Edition with Fundamentals of Menu Planning (1:a uppl.). John Wiley & Sons.

Vancouver

Bäck-Wiklund M. Culinary Calculations 1st Edition with Fundamentals of Menu Planning. 1:a uppl. John Wiley & Sons; 2004.