Barbecue på svenska; Henrik Oscarsson; 2020
Barbecue på svenska; Henrik Oscarsson; 2020

Barbecue på svenska Upplaga 1

av Henrik Oscarsson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2020
  • ISBN: 9789163933448
  • Sidor: 207 st
  • Förlag: Hanks True BBQ
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

För mig är barbecue lite magi. Man tar en enklare köttbit, ofta grovfibrig med mycket bindväv och fett, lägger den på grillgallret i ca 8-10 timmar, och ut kommer en saftig smakrik bit av himmelriket. Hur går det till egentligen? Den frågan kunde jag inte släppa. För att förstå detta började jag för många år sedan att experimentera. Mina första försök var en oxfilé som röktes med enris som jag plockade i skogen. Jag lade briketterna på ena sidan av grillen och höftade rätt mycket. Resultatet blev över förväntan, och sen har det fortsatt. Min första egna grill var en billig och väldigt enkel gasolgrill. Den hade dock två brännarmunstycken som gjorde att jag kunde ha två värmezoner. Den användes mycket i ett par år innan jag gjorde slag i saken och köpte en Big Green Egg-grill som minst sagt gått varm. Jag har sen fortsatt grilla på olika grillar, och det senaste tillskottet är en egenbyggd s.k. offset smoker. Oavsett utrustning är det, precis som i ’vanlig’ matlagning ett antal grundknep och tekniker som man bör förstå och bemästra. Kan man dem spelar det mindre roll vilken specifik grill man har. Det viktigaste är slutresultatet, smakrik och god mat. Den här boken försöker förklara grunderna, knepen och tipsen för att lyckas med Low ’n Slow på grillen. Den bygger på mycket testande, provsmakande och A/B-jämförelser. Självklart innehåller boken ett antal recept också, så att man kan börja testa på en gång. Jag hoppas denna bok kan sprida min passion till dig som läsare, så att du förstår vilka möjligheter som finns med din befintliga utrustning.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Barbecue på svenska (2020)

I oktober 2020 släpptes boken Barbecue på svenska skriven av Henrik Oscarsson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 207 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Hanks True BBQ.

Köp boken Barbecue på svenska på Studentapan och spara pengar.

Referera till Barbecue på svenska (Upplaga 1)

Harvard

Oscarsson, H. (2020). Barbecue på svenska. 1:a uppl. Hanks True BBQ.

Oxford

Oscarsson, Henrik, Barbecue på svenska, 1 uppl. (Hanks True BBQ, 2020).

APA

Oscarsson, H. (2020). Barbecue på svenska (1:a uppl.). Hanks True BBQ.

Vancouver

Oscarsson H. Barbecue på svenska. 1:a uppl. Hanks True BBQ; 2020.

Köp boken

Helt ny

269 kr