Al Dente : Italiensk matlagning från grunden; Samantha Santambrogio-Öberg; 2020
Al Dente : Italiensk matlagning från grunden; Samantha Santambrogio-Öberg; 2020

Al Dente : Italiensk matlagning från grunden

av Samantha Santambrogio-Öberg

  • Utgiven: 2020
  • ISBN: 9789155267933
  • Sidor: 125 st
  • Förlag: Bokförlaget Semic
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Pasta, pizza, antipasti, gelato… Bemästra det omfattande italienska köket, en gång för alla! Här bjuder Samantha Santambrogio-Öberg, som till vardags håller kurser i italiensk matlagning, på alla favoritrecept ur sitt stora kursutbud. Lär dig till exempel att göra färsk pasta och upptäck både traditionella rätter och nya smaksensationer. Buon appetito!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Al Dente : Italiensk matlagning från grunden (2020)

I april 2020 släpptes boken Al Dente : Italiensk matlagning från grunden skriven av Samantha Santambrogio-Öberg. Den är skriven på svenska och består av 125 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Bokförlaget Semic.

Köp boken Al Dente : Italiensk matlagning från grunden på Studentapan och spara pengar.

Referera till Al Dente : Italiensk matlagning från grunden

Harvard

Santambrogio-Öberg, S. (2020). Al Dente : Italiensk matlagning från grunden. Bokförlaget Semic.

Oxford

Santambrogio-Öberg, Samantha, Al Dente : Italiensk matlagning från grunden (Bokförlaget Semic, 2020).

APA

Santambrogio-Öberg, S. (2020). Al Dente : Italiensk matlagning från grunden. Bokförlaget Semic.

Vancouver

Santambrogio-Öberg S. Al Dente : Italiensk matlagning från grunden. Bokförlaget Semic; 2020.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.