Viltköttet : Förberedelser och tillagning; Dan Törnström; 2017
Viltköttet : Förberedelser och tillagning; Dan Törnström; 2017

Viltköttet : Förberedelser och tillagning

av Dan Törnström

  • Utgiven: 2017
  • ISBN: 9789198391039
  • Sidor: 85 st
  • Förlag: Jägarnas Riksförbund
  • Format: Broschyr
  • Språk: Svenska

Om boken

"Viltöttet" är ett mellanting mellan en styckningsbok och receptbok. Hur gör man med köttbiten som ligger där på köksbänken? Boken går igenom vilka bitar av djuret som passar till vad, grundprinciperna för tillagning, eftermörning, saltning, rökning, torkning, inälvor och köttfärs. Här avhandlas också kökshygien, utrustning, knivar och kryddor - inte minst de man kan hämta ur den svenska naturen.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Viltköttet : Förberedelser och tillagning (2017)

I mars 2017 släpptes boken Viltköttet : Förberedelser och tillagning skriven av Dan Törnström. Den är skriven på svenska och består av 85 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Jägarnas Riksförbund.

Köp boken Viltköttet : Förberedelser och tillagning på Studentapan och spara pengar.

Referera till Viltköttet : Förberedelser och tillagning

Harvard

Törnström, D. (2017). Viltköttet : Förberedelser och tillagning. Jägarnas Riksförbund.

Oxford

Törnström, Dan, Viltköttet : Förberedelser och tillagning (Jägarnas Riksförbund, 2017).

APA

Törnström, D. (2017). Viltköttet : Förberedelser och tillagning. Jägarnas Riksförbund.

Vancouver

Törnström D. Viltköttet : Förberedelser och tillagning. Jägarnas Riksförbund; 2017.

Köp boken

Helt ny

160 kr