Toskansk kokbok : Recept och berättelser från matlagningskurser i Toscana; Kristina Alexanderson, Maggie Davies, Stephanie, Beer; 2001
Toskansk kokbok : Recept och berättelser från matlagningskurser i Toscana; Kristina Alexanderson, Maggie Davies, Stephanie, Beer; 2001

Toskansk kokbok : Recept och berättelser från matlagningskurser i Toscana Upplaga 1

av Kristina Alexanderson, Maggie Davies, Stephanie, Beer

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2001
  • ISBN: 9783829079440
  • Sidor: 222 st
  • Förlag: Läsförlaget
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I mars 2001 släpptes boken Toskansk kokbok : Recept och berättelser från matlagningskurser i Toscana skriven av Kristina Alexanderson, Maggie Davies, Stephanie, Beer. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 222 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Läsförlaget.

Köp boken Toskansk kokbok : Recept och berättelser från matlagningskurser i Toscana på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Referera till Toskansk kokbok : Recept och berättelser från matlagningskurser i Toscana (Upplaga 1)

Harvard

Alexanderson, K., Davies, M., Stephanie & Beer (2001). Toskansk kokbok : Recept och berättelser från matlagningskurser i Toscana. 1:a uppl. Läsförlaget.

Oxford

Alexanderson, Kristina, Davies, Maggie, Stephanie & Beer, Toskansk kokbok : Recept och berättelser från matlagningskurser i Toscana, 1 uppl. (Läsförlaget, 2001).

APA

Alexanderson, K., Davies, M., Stephanie, & Beer. (2001). Toskansk kokbok : Recept och berättelser från matlagningskurser i Toscana (1:a uppl.). Läsförlaget.

Vancouver

Alexanderson K, Davies M, Stephanie, Beer. Toskansk kokbok : Recept och berättelser från matlagningskurser i Toscana. 1:a uppl. Läsförlaget; 2001.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.