Tio tankar om mat; Bodil Jönsson, Håkan Jönsson; 2007
Tio tankar om mat; Bodil Jönsson, Håkan Jönsson; 2007

Tio tankar om mat Upplaga 1

av Bodil Jönsson, Håkan Jönsson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2007
  • ISBN: 9789173370233
  • Sidor: 111 st
  • Förlag: Brombergs
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Hur kan det vara så svårt att äta bra, när det har blivit så lätt att skaffa mat? Man kan ju faktiskt välja och vraka bland tusentals varor och behöver inte ens laga maten själv. Ändå känns ofta inköp och matlagning som en tvångströja i vardagen och matvanor som något som alltid blir fel: man äter för ofta, för sällan, för sött, för fett, för ... Bodil och Håkan Jönsson skriver här om hur maten förändrats med tiden, och tiden med maten. De visar också hur du kan hitta en balans när det gäller din mathållning och hur du kan upptäcka nya vägar för att få den att fungera bättre i vardagen. Dessutom har du roligt under tiden, inte minst åt Robert Nybergs illustrationer.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Tio tankar om mat (2007)

I maj 2007 släpptes boken Tio tankar om mat skriven av Bodil Jönsson, Håkan Jönsson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 111 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Brombergs.

Köp boken Tio tankar om mat på Studentapan och spara pengar.

Referera till Tio tankar om mat (Upplaga 1)

Harvard

Jönsson, B. & Jönsson, H. (2007). Tio tankar om mat. 1:a uppl. Brombergs.

Oxford

Jönsson, Bodil & Jönsson, Håkan, Tio tankar om mat, 1 uppl. (Brombergs, 2007).

APA

Jönsson, B., & Jönsson, H. (2007). Tio tankar om mat (1:a uppl.). Brombergs.

Vancouver

Jönsson B, Jönsson H. Tio tankar om mat. 1:a uppl. Brombergs; 2007.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.