Tailoring the course of postprandial glycaemia to bread; Linda Ekström; 2017
Tailoring the course of postprandial glycaemia to bread; Linda Ekström; 2017

Tailoring the course of postprandial glycaemia to bread

av Linda Ekström

  • Utgiven: 2017
  • ISBN: 9789174225051
  • Sidor: 132 st
  • Förlag: Media-Tryck
  • Format: Häftad
  • Språk: Engelska

Om boken

I mars 2017 släpptes boken Tailoring the course of postprandial glycaemia to bread skriven av Linda Ekström. Den är skriven på engelska och består av 132 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Media-Tryck som har sitt säte i Lund.

Köp boken Tailoring the course of postprandial glycaemia to bread på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Referera till Tailoring the course of postprandial glycaemia to bread

Harvard

Ekström, L. (2017). Tailoring the course of postprandial glycaemia to bread. Media-Tryck.

Oxford

Ekström, Linda, Tailoring the course of postprandial glycaemia to bread (Media-Tryck, 2017).

APA

Ekström, L. (2017). Tailoring the course of postprandial glycaemia to bread. Media-Tryck.

Vancouver

Ekström L. Tailoring the course of postprandial glycaemia to bread. Media-Tryck; 2017.

Köp boken

Helt ny

219 kr