Syrat : en hyllning till den unika nordiska smaken; Joakim Johansson, Herman Rasmuson; 2009
Syrat : en hyllning till den unika nordiska smaken; Joakim Johansson, Herman Rasmuson; 2009

Syrat : en hyllning till den unika nordiska smaken

av Joakim Johansson, Herman Rasmuson

  • Utgiven: 2009
  • ISBN: 9789177366072
  • Sidor: 167 st
  • Förlag: Informationsförlaget
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Syrat är en hyllning till en av våra mest älskade smakskatter: den unika nordiska syrligheten. Bokens fokus ligger på det nyskapande nordiska köket - ett sprittande och sprudlande kök i ständig förändring. Här blandas mormors familjerecept med storstadens Street food, och det lokala matarvet möter utländska influenser. Prova till exempel nordiska tapas, knäckepizza, skagendumplings eller göswallenbergare. Enkelt och kreativt på en och samma gång. Syrat är en kärleksförklaring till mat som är stolt och genuin - en bok för alla som är nyfikna på nua nordiska smakupplevelser.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Syrat : en hyllning till den unika nordiska smaken (2009)

I oktober 2009 släpptes boken Syrat : en hyllning till den unika nordiska smaken skriven av Joakim Johansson, Herman Rasmuson. Den är skriven på svenska och består av 167 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Informationsförlaget som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Syrat : en hyllning till den unika nordiska smaken på Studentapan och spara pengar.

Referera till Syrat : en hyllning till den unika nordiska smaken

Harvard

Johansson, J. & Rasmuson, H. (2009). Syrat : en hyllning till den unika nordiska smaken. Informationsförlaget.

Oxford

Johansson, Joakim & Rasmuson, Herman, Syrat : en hyllning till den unika nordiska smaken (Informationsförlaget, 2009).

APA

Johansson, J., & Rasmuson, H. (2009). Syrat : en hyllning till den unika nordiska smaken. Informationsförlaget.

Vancouver

Johansson J, Rasmuson H. Syrat : en hyllning till den unika nordiska smaken. Informationsförlaget; 2009.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.