Surdeg : brödbakning med rågad passion över gränserna; Ingela Marklinder; 2015
Surdeg : brödbakning med rågad passion över gränserna; Ingela Marklinder; 2015

Surdeg : brödbakning med rågad passion över gränserna Upplaga 1

av Ingela Marklinder

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9789163780806
  • Sidor: 160 st
  • Förlag: Ingela Marklinder
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Tycker du om bröd, men vågar inte äta det? Saknar du en bok för surdegskurser? Även om du aldrig tidigare bakat kan du nu med få ingredienser lära dig baka goda, hälsosamma och vackra bröd. Surdegsbröd med mycket råg och syra mättar och är bra för blodsocker, hjärta och tarm. Våga baka! Reportageboken tar dig till brödet i Berlin, Helsingfors, München, Münster och Uppsala.Du möter den franske bagaren, fullkornsbagaren i Järna, surdegsforskaren, hälsoexperten på råg och hemmabagaren som använt samma surdegskultur i mer än 30 år. Ingela Marklinder är docent i kostvetenskap vid Uppsala universitet. Sedan början av 80-talet har hon varit pådrivande när det gäller framtagning av goda, hälsosamma och vackra surdegsbröd. År 1996 skrev hon en avhandling som bland annat handlade om mikrofloran och nutritionella egenskaper i surdeg. Läs, baka och fascineras av rågens hälsoeffekt och de små mikroorganismernas storhet.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Surdeg : brödbakning med rågad passion över gränserna (2015)

I juni 2015 släpptes boken Surdeg : brödbakning med rågad passion över gränserna skriven av Ingela Marklinder. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 160 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Ingela Marklinder.

Köp boken Surdeg : brödbakning med rågad passion över gränserna på Studentapan och spara pengar.

Referera till Surdeg : brödbakning med rågad passion över gränserna (Upplaga 1)

Harvard

Marklinder, I. (2015). Surdeg : brödbakning med rågad passion över gränserna. 1:a uppl. Ingela Marklinder.

Oxford

Marklinder, Ingela, Surdeg : brödbakning med rågad passion över gränserna, 1 uppl. (Ingela Marklinder, 2015).

APA

Marklinder, I. (2015). Surdeg : brödbakning med rågad passion över gränserna (1:a uppl.). Ingela Marklinder.

Vancouver

Marklinder I. Surdeg : brödbakning med rågad passion över gränserna. 1:a uppl. Ingela Marklinder; 2015.

Köp boken

Helt ny

310 kr