Sports nutrition : from lab to kitchen; Asker Jeukendrup; 2010
Sports nutrition : from lab to kitchen; Asker Jeukendrup; 2010

Sports nutrition : from lab to kitchen

av Asker Jeukendrup

  • Utgiven: 2010
  • ISBN: 9781841262963
  • Sidor: 200 st
  • Förlag: Meyer & Meyer Sport (UK) Ltd
  • Format: Häftad
  • Språk: Engelska

Om boken

Sports Nutrition: From Lab to Kitchen is written by leaders in the field who discuss the latest science and translate the scientific findings into a practical message. This book bridges the gap between science and practice.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Sports nutrition : from lab to kitchen (2010)

I februari 2010 släpptes boken Sports nutrition : from lab to kitchen skriven av Asker Jeukendrup. Den är skriven på engelska och består av 200 sidor. Förlaget bakom boken är Meyer & Meyer Sport (UK) Ltd.

Köp boken Sports nutrition : from lab to kitchen på Studentapan och spara uppåt 22% jämfört med lägsta nypris hos bokhandeln.

Tillhör kategorierna

Referera till Sports nutrition : from lab to kitchen

Harvard

Jeukendrup, A. (2010). Sports nutrition : from lab to kitchen. Meyer & Meyer Sport (UK) Ltd.

Oxford

Jeukendrup, Asker, Sports nutrition : from lab to kitchen (Meyer & Meyer Sport (UK) Ltd, 2010).

APA

Jeukendrup, A. (2010). Sports nutrition : from lab to kitchen. Meyer & Meyer Sport (UK) Ltd.

Vancouver

Jeukendrup A. Sports nutrition : from lab to kitchen. Meyer & Meyer Sport (UK) Ltd; 2010.