Soppor och bröd; Gert Klötzke, Magnus Johansson; 2016
Soppor och bröd; Gert Klötzke, Magnus Johansson; 2016

Soppor och bröd

av Gert Klötzke, Magnus Johansson

  • Utgiven: 2016
  • ISBN: 9789171263643
  • Sidor: 216 st
  • Förlag: Max Ström
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Soppa och bröd kan vara en fantastisk vardagsmiddag, men också en riktig festmåltid. I denna bok delar den mångfaldigt prisbelönte kocken Gert Klötzke med sig av mer än 50 av sina bästa recept på hur vi kan ge soppan det extra den förtjänar. Här finns allt från det traditionella till det nydanande – och det härliga bröd som höjer smakupplevelsen. Du får läsa om soppans grund – buljongen – liksom spännande tillbehör som skum, oljor och röror. En soppa kan serveras kall eller varm – i en tallrik, en mugg eller varför inte som en shot? Soppan går att variera i det oändliga, helt efter önskemål. Gert Klötzke är rådgivare till både Nobelkommittén och Svenska kocklandslaget. Brödrecepten är skrivna av den prisbelönte bagarmästaren Magnus Johansson. Han har många års erfarenhet som chefskonditor både på Berns och på Operakällaren, och som medlem av Svenska kocklandslaget har han även vunnit guld i matlagnings-OS. Tillsammans har de skapat den ultimata sopp- och brödboken.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Soppor och bröd (2016)

I september 2016 släpptes boken Soppor och bröd skriven av Gert Klötzke, Magnus Johansson. Den är skriven på svenska och består av 216 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Max Ström.

Köp boken Soppor och bröd på Studentapan och spara pengar.

Referera till Soppor och bröd

Harvard

Klötzke, G. & Johansson, M. (2016). Soppor och bröd. Max Ström.

Oxford

Klötzke, Gert & Johansson, Magnus, Soppor och bröd (Max Ström, 2016).

APA

Klötzke, G., & Johansson, M. (2016). Soppor och bröd. Max Ström.

Vancouver

Klötzke G, Johansson M. Soppor och bröd. Max Ström; 2016.