Servering och dryckeskunskap : en handbok; Larry Bokstad, Staffan Eriksson; 2001
Servering och dryckeskunskap : en handbok; Larry Bokstad, Staffan Eriksson; 2001

Servering och dryckeskunskap : en handbok Upplaga 1

av Larry Bokstad, Staffan Eriksson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2001
  • ISBN: 9789124168780
  • Sidor: 240 st
  • Förlag: Studentlitteratur AB
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Nu finns en ny upplaga av Larry Bokstads och Staffan Erikssons välkända Serveringsbok. Titeln är "Servering och dryckeskunskap. En handbok", då boken naturligtvis också är väsentligt utökad med Skolverkets nya kurs om drycker: Livsmedelskunskap, drycker - valfri kurs. Rikt kartmaterial ingår. Läs mer om boken på studentlitteratur.se

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Servering och dryckeskunskap : en handbok (2001)

I april 2001 släpptes boken Servering och dryckeskunskap : en handbok skriven av Larry Bokstad, Staffan Eriksson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 240 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Studentlitteratur AB som har sitt säte i Lund.

Köp boken Servering och dryckeskunskap : en handbok på Studentapan och spara pengar.

Finns i 2 upplagor

Upplaga 2, Upplaga 1

Referera till Servering och dryckeskunskap : en handbok (Upplaga 1)

Harvard

Bokstad, L. & Eriksson, S. (2001). Servering och dryckeskunskap : en handbok. 1:a uppl. Studentlitteratur AB.

Oxford

Bokstad, Larry & Eriksson, Staffan, Servering och dryckeskunskap : en handbok, 1 uppl. (Studentlitteratur AB, 2001).

APA

Bokstad, L., & Eriksson, S. (2001). Servering och dryckeskunskap : en handbok (1:a uppl.). Studentlitteratur AB.

Vancouver

Bokstad L, Eriksson S. Servering och dryckeskunskap : en handbok. 1:a uppl. Studentlitteratur AB; 2001.

Alla upplagor

Köp boken

149 kr

Skynda dig - Bara ett fåtal säljare kvar!