Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker
I april 2006 släpptes boken Servering och dryckeskunskap : en handbok skriven av Larry Bokstad, Staffan Eriksson. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 269 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Studentlitteratur AB som har sitt säte i Lund.
Köp boken Servering och dryckeskunskap : en handbok på Studentapan och spara pengar.
Harvard
Oxford
APA
Vancouver
Baserat på 2 recensioner från verifierade användare
5.0 (2)
2 recensioner
Petteri
Göteborg
Ett fantastiskt uppslagsverk för restaurangkoll. Likväl student som krögare har stor behållning av detta verk.
Anna-Karin
Uppsala
Den är omfattande och bra, enligt min åsikt.
Petteri
Göteborg
Ett fantastiskt uppslagsverk för restaurangkoll. Likväl student som krögare har stor behållning av detta verk.
Anna-Karin
Uppsala
Den är omfattande och bra, enligt min åsikt.