Servering och dryckeskunskap : en handbok; Larry Bokstad, Staffan Eriksson; 2006
Servering och dryckeskunskap : en handbok; Larry Bokstad, Staffan Eriksson; 2006

Servering och dryckeskunskap : en handbok Upplaga 2

av Larry Bokstad, Staffan Eriksson

5.0 (2)

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 2006
  • ISBN: 9789144038483
  • Sidor: 269 st
  • Förlag: Studentlitteratur AB
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang – kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten … Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på dukar, bryta servetter till festmåltider, duka och servera specialrätter, flambera biffar och tranchera fågel, blanda drinkar och dekantera vin, och på ett trevligt och effektivt sätt ta betalt. I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivna avsnitt om bl.a. tematiska uppdukningar, brunch, tapas, sushi, catering, den nya kaffekulturen och nya vin- och öltrender samt en ordlista över de vanligaste restaurangorden på fem språk. Servering och dryckeskunskap vänder sig till hotell- och restaurangprogrammet och motsvarande utbildningsformer. Den är även en utmärkt handbok för alla restauranger.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Servering och dryckeskunskap : en handbok (2006)

I april 2006 släpptes boken Servering och dryckeskunskap : en handbok skriven av Larry Bokstad, Staffan Eriksson. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 269 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Studentlitteratur AB som har sitt säte i Lund.

Köp boken Servering och dryckeskunskap : en handbok på Studentapan och spara pengar.

Finns i 2 upplagor

Upplaga 2, Upplaga 1

Referera till Servering och dryckeskunskap : en handbok (Upplaga 2)

Harvard

Bokstad, L. & Eriksson, S. (2006). Servering och dryckeskunskap : en handbok. 2:a uppl. Studentlitteratur AB.

Oxford

Bokstad, Larry & Eriksson, Staffan, Servering och dryckeskunskap : en handbok, 2 uppl. (Studentlitteratur AB, 2006).

APA

Bokstad, L., & Eriksson, S. (2006). Servering och dryckeskunskap : en handbok (2:a uppl.). Studentlitteratur AB.

Vancouver

Bokstad L, Eriksson S. Servering och dryckeskunskap : en handbok. 2:a uppl. Studentlitteratur AB; 2006.

Alla upplagor

Köp boken

239 kr