Rolands rätter : från Franska matsalen till var mans kök; Ingvar Eriksson, Ludvig Rasmusson, Roland Persson; 1997
Rolands rätter : från Franska matsalen till var mans kök; Ingvar Eriksson, Ludvig Rasmusson, Roland Persson; 1997

Rolands rätter : från Franska matsalen till var mans kök Upplaga 1

av Ingvar Eriksson, Ludvig Rasmusson, Roland Persson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 1997
  • ISBN: 9789119711625
  • Sidor: 223 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I september 1997 släpptes boken Rolands rätter : från Franska matsalen till var mans kök skriven av Ingvar Eriksson, Ludvig Rasmusson, Roland Persson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 223 sidor. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Rolands rätter : från Franska matsalen till var mans kök på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Referera till Rolands rätter : från Franska matsalen till var mans kök (Upplaga 1)

Harvard

Eriksson, I., Rasmusson, L. & Persson, R. (1997). Rolands rätter : från Franska matsalen till var mans kök. 1:a uppl. Norstedts.

Oxford

Eriksson, Ingvar, Rasmusson, Ludvig & Persson, Roland, Rolands rätter : från Franska matsalen till var mans kök, 1 uppl. (Norstedts, 1997).

APA

Eriksson, I., Rasmusson, L., & Persson, R. (1997). Rolands rätter : från Franska matsalen till var mans kök (1:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

Eriksson I, Rasmusson L, Persson R. Rolands rätter : från Franska matsalen till var mans kök. 1:a uppl. Norstedts; 1997.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.