Rolands gäster : Åtta gästspel på Franska matsalen : Chibois, Troisgros, Féolde, Haeberlin, Bras, Upplaga 1
Här dansar de riktigt stora elefanterna!
Michel Bras, Jacques Chibois, Michel Troisgros är några av de internationella stjärnkockar som gästspelat på Franska Matsalen på Grand Hotel i Stockholm.
Restaurangen som flera år i rad av tidningen Gourmet valts till Sveriges bästa restaurang! Nu kan du laga deras mat hemma!
Roland Persson på Franska Matsalen i Stockholm har sedan 1985 bjudit in några av de mest välrenommerade kockarna i världen för inspiration och för att kunna erbjuda sina trogna gäster de mest intressanta gastronomiska upplevelser som står att finna.
Det har varit stora gastronomiska stjärnor som kommit till Franska Matsalen för att tillsammans med teamet på restaurangen återskapa de rätter som gjort dem berömda.
Här återfinns kockar som Michel Bras, Jacques Chibois, Annie Féolde, Marc Haeberlin, Roland Mazère, Michel Troisgros och Tore Wretman.
I Rolands gäster finns recepten till menyerna de presenterade under sina gästspel. Här finns också kockarnas egna berättelser om livet i köket, deras tankar och funderingar.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 1999
ISBN: 9789151835433
Förlag: Prisma
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 191 st
Här dansar de riktigt stora elefanterna!
Michel Bras, Jacques Chibois, Michel Troisgros är några av de internationella stjärnkockar som gästspelat på Franska Matsalen på Grand Hotel i Stockholm.
Restaurangen som flera år i rad av tidningen Gourmet valts till Sveriges bästa restaurang! Nu kan du laga deras mat hemma!
Roland Persson på Franska Matsalen i Stockholm har sedan 1985 bjudit in några av de mest välrenommerade kockarna i världen för inspiration och för att kunna erbjuda sina trogna gäster de mest intressanta gastronomiska upplevelser som står att finna.
Det har varit stora gastronomiska stjärnor som kommit till Franska Matsalen för att tillsammans med teamet på restaurangen återskapa de rätter som gjort dem berömda.
Här återfinns kockar som Michel Bras, Jacques Chibois, Annie Féolde, Marc Haeberlin, Roland Mazère, Michel Troisgros och Tore Wretman.
I Rolands gäster finns recepten till menyerna de presenterade under sina gästspel. Här finns också kockarnas egna berättelser om livet i köket, deras tankar och funderingar.
Varje vecka tillkommer tusentals nya säljare. Bevaka boken så får du meddelande när den finns tillgänglig igen.