Red Rooster : matlagning i Harlem; Marcus Samuelsson; 2017
Red Rooster : matlagning i Harlem; Marcus Samuelsson; 2017

Red Rooster : matlagning i Harlem Upplaga 1

av Marcus Samuelsson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2017
  • ISBN: 9789188671073
  • Sidor: 384 st
  • Förlag: Mondial
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Marcus Samuelsson föddes i en by i Etiopien och växte upp utanför Göteborg. Vid 17 års ålder slutade han med fotbollen och bestämde sig för att satsa allt på att bli köksmästare. Sju år senare utnämndes han till New Yorks bäste kock. Han har drivit ett flertal krogar, men det är Red Rooster i Harlem som varit hans bas de senaste åren. Det är där han blandar smaker från hela världen till något helt unikt något han nu delar med sig av för första gången i denna fantastiska kokbok som spänner över en hel karriär. Marcus tar oss med på en resa världen över och lär oss laga Harlemklassiker som Brown Butter Biscuits, Chicken and Waffle, Killer Collards, och munkar med sötpotatiscreme. Recepten varvas med essäer som förmedlar såväl historier som smaker från Harlems gator.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Red Rooster : matlagning i Harlem (2017)

I oktober 2017 släpptes boken Red Rooster : matlagning i Harlem skriven av Marcus Samuelsson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 384 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Mondial.

Köp boken Red Rooster : matlagning i Harlem på Studentapan och spara pengar.

Referera till Red Rooster : matlagning i Harlem (Upplaga 1)

Harvard

Samuelsson, M. (2017). Red Rooster : matlagning i Harlem. 1:a uppl. Mondial.

Oxford

Samuelsson, Marcus, Red Rooster : matlagning i Harlem, 1 uppl. (Mondial, 2017).

APA

Samuelsson, M. (2017). Red Rooster : matlagning i Harlem (1:a uppl.). Mondial.

Vancouver

Samuelsson M. Red Rooster : matlagning i Harlem. 1:a uppl. Mondial; 2017.

Köp boken

Helt ny

202 kr