On food and cooking : the science and lore of the kitchen; Harold McGee; 1988
On food and cooking : the science and lore of the kitchen; Harold McGee; 1988

On food and cooking : the science and lore of the kitchen

av Harold McGee

  • Utgiven: 1988
  • ISBN: 9780020346210
  • Förlag: Collier Books
  • Språk: Engelska

Om boken

1988 släpptes boken On food and cooking : the science and lore of the kitchen skriven av Harold McGee. Den är skriven på engelska. Förlaget bakom boken är Collier Books.

Köp boken On food and cooking : the science and lore of the kitchen på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Referera till On food and cooking : the science and lore of the kitchen

Harvard

McGee, H. (1988). On food and cooking : the science and lore of the kitchen. Collier Books.

Oxford

McGee, Harold, On food and cooking : the science and lore of the kitchen (Collier Books, 1988).

APA

McGee, H. (1988). On food and cooking : the science and lore of the kitchen. Collier Books.

Vancouver

McGee H. On food and cooking : the science and lore of the kitchen. Collier Books; 1988.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.