Nötkött : avel och uppfödning; Inga Andersson; 1991
Nötkött : avel och uppfödning; Inga Andersson; 1991

Nötkött : avel och uppfödning Upplaga 2

av Inga Andersson

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 1991
  • ISBN: 9789127345935
  • Sidor: 247 st
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitt.
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Produktionsförutsättningar, kötthantering, raser, avel, utfodring och skötsel, hälsovård, byggnader och anläggningar, ekonomi m m.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Nötkött : avel och uppfödning (1991)

I april 1991 släpptes boken Nötkött : avel och uppfödning skriven av Inga Andersson. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 247 sidor djupgående information om jord- och skogsbruk. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur Allmänlitt..

Köp boken Nötkött : avel och uppfödning på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Nötkött : avel och uppfödning (Upplaga 2)

Harvard

Andersson, I. (1991). Nötkött : avel och uppfödning. 2:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitt.

Oxford

Andersson, Inga, Nötkött : avel och uppfödning, 2 uppl. (Natur & Kultur Allmänlitt., 1991).

APA

Andersson, I. (1991). Nötkött : avel och uppfödning (2:a uppl.). Natur & Kultur Allmänlitt.

Vancouver

Andersson I. Nötkött : avel och uppfödning. 2:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitt.; 1991.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.