Livsmedelsbranschens arbetsmiljö; Prevent Arbetsmiljö i samverkan; 2022
spara 13%
1 säljare

Livsmedelsbranschens arbetsmiljö

av Prevent Arbetsmiljö i samverkan
Livsmedelsbranschens arbetsmiljö beskriver vanliga risker i branschen och ger vägledning om hur riskerna kan undersökas, riskbedömas, förebyggas och hanteras med ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Boken ger även information om lagar och regler för arbetsmiljön och hur arbetsplatsen kan skapa en bra säkerhetskultur. Målgruppen är chefer, skydds- och arbetsmiljöombud och andra arbetstagare. Boken kan användas vid utbildningar eller som en guide i vardagen. Syftet är att öka kunskapen och förbättra arbetsmiljön för alla i livsmedelsbranschen. Livsmedelsbranschens arbetsmiljö kompletterar Prevents generella arbetsmiljömaterial i serien BAM - Bättre arbetsmiljö.
Livsmedelsbranschens arbetsmiljö beskriver vanliga risker i branschen och ger vägledning om hur riskerna kan undersökas, riskbedömas, förebyggas och hanteras med ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Boken ger även information om lagar och regler för arbetsmiljön och hur arbetsplatsen kan skapa en bra säkerhetskultur. Målgruppen är chefer, skydds- och arbetsmiljöombud och andra arbetstagare. Boken kan användas vid utbildningar eller som en guide i vardagen. Syftet är att öka kunskapen och förbättra arbetsmiljön för alla i livsmedelsbranschen. Livsmedelsbranschens arbetsmiljö kompletterar Prevents generella arbetsmiljömaterial i serien BAM - Bättre arbetsmiljö.
Utgiven: 2022
ISBN: 9789173653121
Förlag: Prevent - arbetsmiljö i samverkan Svenskt näringsliv, LO & PTK
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 67 st
Livsmedelsbranschens arbetsmiljö beskriver vanliga risker i branschen och ger vägledning om hur riskerna kan undersökas, riskbedömas, förebyggas och hanteras med ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Boken ger även information om lagar och regler för arbetsmiljön och hur arbetsplatsen kan skapa en bra säkerhetskultur. Målgruppen är chefer, skydds- och arbetsmiljöombud och andra arbetstagare. Boken kan användas vid utbildningar eller som en guide i vardagen. Syftet är att öka kunskapen och förbättra arbetsmiljön för alla i livsmedelsbranschen. Livsmedelsbranschens arbetsmiljö kompletterar Prevents generella arbetsmiljömaterial i serien BAM - Bättre arbetsmiljö.
Livsmedelsbranschens arbetsmiljö beskriver vanliga risker i branschen och ger vägledning om hur riskerna kan undersökas, riskbedömas, förebyggas och hanteras med ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Boken ger även information om lagar och regler för arbetsmiljön och hur arbetsplatsen kan skapa en bra säkerhetskultur. Målgruppen är chefer, skydds- och arbetsmiljöombud och andra arbetstagare. Boken kan användas vid utbildningar eller som en guide i vardagen. Syftet är att öka kunskapen och förbättra arbetsmiljön för alla i livsmedelsbranschen. Livsmedelsbranschens arbetsmiljö kompletterar Prevents generella arbetsmiljömaterial i serien BAM - Bättre arbetsmiljö.
Begagnad bok
175 kr200 krSpara 25 kr (13%) mot nypris
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
175 kr200 krSpara 25 kr (13%) mot nypris
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar