Lakrits : en kärleksförklaring i svart Upplaga 1
I denna efterlängtade bok om lakrits får du veta mer om både historia och kuriosa, du får följa tillverkningen och får möta eldsjälarna bakom det växande intresset för lakrits. Boken innehåller fakta om allt från lakrits som skönhetsmedel till lakrits som medicin. Dessutom hittar du lockande recept på till exempel lakritsshots, lakritskladdkaka och lakritsdoftande hummersoppa. Länge var lakritsälskarna en lite småskum grupp som i skymundan ägnade sig åt sin last. De som gillade söt lakrits var hyfsat rumsrena, medan älskarna av den salta sågs på med viss skepsis, speciellt av utländska kamrater. Nu har trenden svängt och lakritsvännerna blir allt fler i takt med att man kommer på nya sätt att liva upp vardagen med lite svart. Annica Triberg är journalist och författare till drygt 30 böcker, inte minst till den uppskattade Nostalgiboken (tillsammans med Eva Kallhed). Hon har även varit chefredaktör för tidningen Gourmet samt programledare för TV4. Annica har regelbundet medverkat i Meny i P1. Att skriva om lakrits är en idé som har funnits länge. Annika Wallin är en lakritsälskande mångsysslare, utbildad inom bland annat friskvård och hälsa. Hon har under många år samlat fakta kring lakrits, med en tanke i bakhuvudet att det skulle kunna bli en bok med tiden. Med Annica Tribergs gedigna författarbakgrund och Annika Wallins genuina kunskaper i ämnet, tillsammans med fotografen Albert Håkanssons vackra bilder, kan det inte bli annat än en bok att älska och ta till sig.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2012
ISBN: 9789187059056
Förlag: Frank förlag
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 175 st
I denna efterlängtade bok om lakrits får du veta mer om både historia och kuriosa, du får följa tillverkningen och får möta eldsjälarna bakom det växande intresset för lakrits. Boken innehåller fakta om allt från lakrits som skönhetsmedel till lakrits som medicin. Dessutom hittar du lockande recept på till exempel lakritsshots, lakritskladdkaka och lakritsdoftande hummersoppa. Länge var lakritsälskarna en lite småskum grupp som i skymundan ägnade sig åt sin last. De som gillade söt lakrits var hyfsat rumsrena, medan älskarna av den salta sågs på med viss skepsis, speciellt av utländska kamrater. Nu har trenden svängt och lakritsvännerna blir allt fler i takt med att man kommer på nya sätt att liva upp vardagen med lite svart. Annica Triberg är journalist och författare till drygt 30 böcker, inte minst till den uppskattade Nostalgiboken (tillsammans med Eva Kallhed). Hon har även varit chefredaktör för tidningen Gourmet samt programledare för TV4. Annica har regelbundet medverkat i Meny i P1. Att skriva om lakrits är en idé som har funnits länge. Annika Wallin är en lakritsälskande mångsysslare, utbildad inom bland annat friskvård och hälsa. Hon har under många år samlat fakta kring lakrits, med en tanke i bakhuvudet att det skulle kunna bli en bok med tiden. Med Annica Tribergs gedigna författarbakgrund och Annika Wallins genuina kunskaper i ämnet, tillsammans med fotografen Albert Håkanssons vackra bilder, kan det inte bli annat än en bok att älska och ta till sig.
Varje vecka tillkommer tusentals nya säljare. Bevaka boken så får du meddelande när den finns tillgänglig igen.