Kokbok för sportfiskare : och andra fiskälskare Upplaga 1
Man blir smart av att äta fisk! Om påståendet är sant eller inte finns det delade meningar om. Sant är i alla fall att fisk innehåller värdefulla proteiner, vitaminer och mineralämnen. Fet fisk innehåller dessutom nyttiga fleromättade fettsyror, t.ex. omega 3, som minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Men framför allt - fisk kan vara precis hur gott som helst. Och allra godast är den om man har fångat den själv! Kokbok för sportfiskare är både en fiskebok och en kokbok. Här kan du läsa om 14 av våra vanligaste sportfiskearter och får såväl fiske- som tillagningstips. När det gäller fisket får du för varje art tips om när chansen är störst för ett lyckat fiskafänge, var fisken håller till, vad den gillar för bete m.m. - allt illustrerat med lockande fiske- och naturbilder. Du får också veta hur du på bästa sätt tar hand om fisken innan den hamnar i grytan. När du tillagar fisk bör du vara sparsam med kryddor. Det är nämligen mycket lätt att "krydda bort sig". Du kan ju alltid bättra på smaken efteråt om det skulle behövas. Följer du bara de tydligt uppställda recepten och deras serveringstips kommer du garanterat att lyckas. Men var inte rädd för att experimentera och prova nya smaker. Maträtterna visas också på färgfoton som får det att vattnas i munnen.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2009
ISBN: 9789153429760
Förlag: Ica Bokförlag
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 95 st
Man blir smart av att äta fisk! Om påståendet är sant eller inte finns det delade meningar om. Sant är i alla fall att fisk innehåller värdefulla proteiner, vitaminer och mineralämnen. Fet fisk innehåller dessutom nyttiga fleromättade fettsyror, t.ex. omega 3, som minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Men framför allt - fisk kan vara precis hur gott som helst. Och allra godast är den om man har fångat den själv! Kokbok för sportfiskare är både en fiskebok och en kokbok. Här kan du läsa om 14 av våra vanligaste sportfiskearter och får såväl fiske- som tillagningstips. När det gäller fisket får du för varje art tips om när chansen är störst för ett lyckat fiskafänge, var fisken håller till, vad den gillar för bete m.m. - allt illustrerat med lockande fiske- och naturbilder. Du får också veta hur du på bästa sätt tar hand om fisken innan den hamnar i grytan. När du tillagar fisk bör du vara sparsam med kryddor. Det är nämligen mycket lätt att "krydda bort sig". Du kan ju alltid bättra på smaken efteråt om det skulle behövas. Följer du bara de tydligt uppställda recepten och deras serveringstips kommer du garanterat att lyckas. Men var inte rädd för att experimentera och prova nya smaker. Maträtterna visas också på färgfoton som får det att vattnas i munnen.
Varje vecka tillkommer tusentals nya säljare. Bevaka boken så får du meddelande när den finns tillgänglig igen.