Kemi & biologi i maten; Bo Furugren; 2001

Kemi & biologi i maten Upplaga 1

av Bo Furugren
Författare är Bo Furugren, doktor i kemi med många års lärarerfarenhet, bl a i livsmedelskunskap vid Lunds tekniska högskola.
Författare är Bo Furugren, doktor i kemi med många års lärarerfarenhet, bl a i livsmedelskunskap vid Lunds tekniska högskola.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2001
ISBN: 9789127752450
Förlag: Natur & Kultur
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 108 st
Författare är Bo Furugren, doktor i kemi med många års lärarerfarenhet, bl a i livsmedelskunskap vid Lunds tekniska högskola.
Författare är Bo Furugren, doktor i kemi med många års lärarerfarenhet, bl a i livsmedelskunskap vid Lunds tekniska högskola.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)