Kemi & biologi i maten; Bo Furugren; 2001
Kemi & biologi i maten; Bo Furugren; 2001

Kemi & biologi i maten Upplaga 1

av Bo Furugren

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2001
  • ISBN: 9789127752450
  • Sidor: 108 st
  • Förlag: Natur & Kultur
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Författare är Bo Furugren, doktor i kemi med många års lärarerfarenhet, bl a i livsmedelskunskap vid Lunds tekniska högskola.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Kemi & biologi i maten (2001)

I mars 2001 släpptes boken Kemi & biologi i maten skriven av Bo Furugren. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 108 sidor djupgående information om kemi. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Kemi & biologi i maten på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Kemi & biologi i maten (Upplaga 1)

Harvard

Furugren, B. (2001). Kemi & biologi i maten. 1:a uppl. Natur & Kultur.

Oxford

Furugren, Bo, Kemi & biologi i maten, 1 uppl. (Natur & Kultur, 2001).

APA

Furugren, B. (2001). Kemi & biologi i maten (1:a uppl.). Natur & Kultur.

Vancouver

Furugren B. Kemi & biologi i maten. 1:a uppl. Natur & Kultur; 2001.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.