Ingredienslexikon; Svenska Celiakiförbundet; 2015
Ingredienslexikon; Svenska Celiakiförbundet; 2015

Ingredienslexikon Upplaga 6

av Svenska Celiakiförbundet

  • Upplaga: 6e upplagan
  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9789188099044
  • Sidor: 112 st
  • Förlag: Gothia Kompetens AB
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

I boken Ingredienslexikon kan du snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel. Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Du får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein. Boken redogör även för producent- och konsumentansvar, märkningsregler och allergenmärkning. Ingredienslexikon vänder sig i första hand till matöverkänsliga – glutenintoleranta, laktosintoleranta, mjölkproteinallergiker och sojaproteinallergiker – men även till den medvetna och intresserade konsumenten. Bakom boken Ingredienslexikon står Svenska Celiakiförbundet.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Ingredienslexikon (2015)

I april 2015 släpptes boken Ingredienslexikon skriven av Svenska Celiakiförbundet. Det är den 6e upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 112 sidor djupgående information om medicin. Förlaget bakom boken är Gothia Kompetens AB.

Köp boken Ingredienslexikon på Studentapan och spara uppåt 26% jämfört med lägsta nypris hos bokhandeln.

Tillhör kategorierna

Referera till Ingredienslexikon (Upplaga 6)

Harvard

Celiakiförbundet, S. (2015). Ingredienslexikon. 6:e uppl. Gothia Kompetens AB.

Oxford

Celiakiförbundet, Svenska, Ingredienslexikon, 6 uppl. (Gothia Kompetens AB, 2015).

APA

Celiakiförbundet, S. (2015). Ingredienslexikon (6:e uppl.). Gothia Kompetens AB.

Vancouver

Celiakiförbundet S. Ingredienslexikon. 6:e uppl. Gothia Kompetens AB; 2015.

Köp boken

205 kr
277 kr

Skynda dig - Bara ett fåtal säljare kvar!