Glass : parfaiter och sorbeter; George Strachal, Göran Söderin; 2008
Glass : parfaiter och sorbeter; George Strachal, Göran Söderin; 2008

Glass : parfaiter och sorbeter Upplaga 1

av George Strachal, Göran Söderin

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2008
  • ISBN: 9789153428381
  • Sidor: 64 st
  • Förlag: Ica Bokförlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

"Länge leve naturligheten" är mottot i den här boken, som lär dig göra gräddglass, parfaiter och sorbeter själv av äkta råvaror, utan syntetiska smakämnen och konsistensgivare. Vad sägs om honungsglass med valnötter, romrussinglass eller yoghurtglass med kardemumma? För att inte tala om kanelparfait, lingonparfait och kokosparfait eller citronsorbet och hallonsorbet. Och du behöver ingen glassmaskin! Du kan nämligen göra en själv av två rostfria skålar. boken får du också lära dig hur man gör gelato, italiensk glass, och du hittar flera recept på läckra såser att servera till glass, parfait och sorbet: chokladsås, kolasås, hallonsås, krusbärskompott, passionsås m.m. Ett avsnitt handlar om shaker, t.ex. kokosmilkshake och chokladmockashake.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Glass : parfaiter och sorbeter (2008)

I april 2008 släpptes boken Glass : parfaiter och sorbeter skriven av George Strachal, Göran Söderin. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 64 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Ica Bokförlag.

Köp boken Glass : parfaiter och sorbeter på Studentapan och spara pengar.

Referera till Glass : parfaiter och sorbeter (Upplaga 1)

Harvard

Strachal, G. & Söderin, G. (2008). Glass : parfaiter och sorbeter. 1:a uppl. Ica Bokförlag.

Oxford

Strachal, George & Söderin, Göran, Glass : parfaiter och sorbeter, 1 uppl. (Ica Bokförlag, 2008).

APA

Strachal, G., & Söderin, G. (2008). Glass : parfaiter och sorbeter (1:a uppl.). Ica Bokförlag.

Vancouver

Strachal G, Söderin G. Glass : parfaiter och sorbeter. 1:a uppl. Ica Bokförlag; 2008.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.