Från matproduktion till gastronomi; Paulina Rytkönen, Per Wramner, Madeleine Bonow; 2013
Från matproduktion till gastronomi; Paulina Rytkönen, Per Wramner, Madeleine Bonow; 2013

Från matproduktion till gastronomi Upplaga 1

av Paulina Rytkönen, Per Wramner, Madeleine Bonow

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2013
  • ISBN: 9789197501774
  • Sidor: 239 st
  • Förlag: Södertörns högskola
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Antologin belyser aktuella frågor kring livsmedel och måltider. Förändringarna inom detta område illustrerar på flera sätt dagens samhällsutveckling. Boken består av tre tematiska delar. ”Strukturella förändringar och aktuella trender” tar upp efterfrågemönster, institutionella förhållanden, interaktion mellan olika aktörer och varumärkesstrategier. Fokus ligger på småskalig livsmedelsproduktion. ”Måltider och måltidskultur” tar upp kulturella och sociala faktorer bakom förändringar av popularitet, status etc. hos olika livsmedel. Här behandlas också betydelsen av miljön kring måltiden och av restaurangsektorns utveckling. ”Maten och naturen” tar upp hur lokalproducerade livsmedel påverkas av naturmiljön på produktionsplatsen och hur deras lokala identitet kan användas i marknadsföringen. Vidare behandlas hur lokal produktion kan gynna naturvården i odlingslandskapet.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Från matproduktion till gastronomi (2013)

I februari 2013 släpptes boken Från matproduktion till gastronomi skriven av Paulina Rytkönen, Per Wramner, Madeleine Bonow. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 239 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Södertörns högskola.

Köp boken Från matproduktion till gastronomi på Studentapan och spara pengar.

Referera till Från matproduktion till gastronomi (Upplaga 1)

Harvard

Rytkönen, P., Wramner, P. & Bonow, M. (2013). Från matproduktion till gastronomi. 1:a uppl. Södertörns högskola.

Oxford

Rytkönen, Paulina, Wramner, Per & Bonow, Madeleine, Från matproduktion till gastronomi, 1 uppl. (Södertörns högskola, 2013).

APA

Rytkönen, P., Wramner, P., & Bonow, M. (2013). Från matproduktion till gastronomi (1:a uppl.). Södertörns högskola.

Vancouver

Rytkönen P, Wramner P, Bonow M. Från matproduktion till gastronomi. 1:a uppl. Södertörns högskola; 2013.

Köp boken

239 kr

Skynda dig - Bara ett fåtal säljare kvar!