Format - Kokboken; Malin Landqvist, Lotta Seipel; 1997
Format - Kokboken; Malin Landqvist, Lotta Seipel; 1997

Format - Kokboken

av Malin Landqvist, Lotta Seipel

  • Utgiven: 1997
  • ISBN: 9789197257459
  • Sidor: 192 st
  • Förlag: Max Ström
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Format blev på tre år en av Stockholms populäraste restauranger. Krögarna Malin Landqvist och Lotta Seipel fick med sitt originella och personliga kök stockholmarna att vallfärda till det lilla huset på Skeppsholmen mitt i stan. Trots sina relativt unga år så har de fått flera gastronomiska utmärkelser för sin matlagning. Att beskriva deras koncept är inte helt lätt, men om man tar en portion svensk husmanskost, en portion medelhav och en stor portion kreativitet och humor så kanske det ger en aning om Formats kök. Malin och Lotta har nu gått vidare mot nya utmaningar men Format lever vidare i köken hos dem som har kokboken. Formats kokbok innehåller över 130 av de bästa recepten, presenterade med färgfotografier av Ulf Svensson. Insprängt mellan de olika matavsnitten ligger Petter Karlssons texter om maten, krögarna, restaurangen och dess gäster, med svartvita reportagebilder av Paul Hansen. Formgivningen är signerad Patric Leo.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Format - Kokboken (1997)

I oktober 1997 släpptes boken Format - Kokboken skriven av Malin Landqvist, Lotta Seipel. Den är skriven på svenska och består av 192 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Max Ström.

Köp boken Format - Kokboken på Studentapan och spara pengar.

Referera till Format - Kokboken

Harvard

Landqvist, M. & Seipel, L. (1997). Format - Kokboken. Max Ström.

Oxford

Landqvist, Malin & Seipel, Lotta, Format - Kokboken (Max Ström, 1997).

APA

Landqvist, M., & Seipel, L. (1997). Format - Kokboken. Max Ström.

Vancouver

Landqvist M, Seipel L. Format - Kokboken. Max Ström; 1997.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.