Foodservice Organizations; Marian C. Spears, Mary B. Gregoire; 2003
Foodservice Organizations; Marian C. Spears, Mary B. Gregoire; 2003

Foodservice Organizations Upplaga 5

av Marian C. Spears, Mary B. Gregoire

  • Upplaga: 5e upplagan
  • Utgiven: 2003
  • ISBN: 9780130486899
  • Sidor: 816 st
  • Förlag: Pearson College Div
  • Format: Inbunden
  • Språk: Engelska

Om boken

Presenting a comprehensive portrait of managing commercial and on-site foodservice operations, this edition is organized into four parts. It explores the concepts of the foodservice systems model and probes the functional subsystems of the transformation process. It also discusses management functions, including information on leadership.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Foodservice Organizations (2003)

I juli 2003 släpptes boken Foodservice Organizations skriven av Marian C. Spears, Mary B. Gregoire. Det är den 5e upplagan av kursboken. Den är skriven på engelska och består av 816 sidor. Förlaget bakom boken är Pearson College Div.

Köp boken Foodservice Organizations på Studentapan och spara pengar.

Referera till Foodservice Organizations (Upplaga 5)

Harvard

Spears, M. C. & Gregoire, M. B. (2003). Foodservice Organizations. 5:e uppl. Pearson College Div.

Oxford

Spears, Marian C. & Gregoire, Mary B., Foodservice Organizations, 5 uppl. (Pearson College Div, 2003).

APA

Spears, M. C., & Gregoire, M. B. (2003). Foodservice Organizations (5:e uppl.). Pearson College Div.

Vancouver

Spears MC, Gregoire MB. Foodservice Organizations. 5:e uppl. Pearson College Div; 2003.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.