Food Service Organizations; Mary B. Gregoire; 2012
Food Service Organizations; Mary B. Gregoire; 2012

Food Service Organizations Upplaga 8

av Mary B. Gregoire

  • Upplaga: 8e upplagan
  • Utgiven: 2012
  • ISBN: 9780132965118
  • Sidor: 552 st
  • Förlag: Pearson
  • Format: Häftad
  • Språk: Engelska

Om boken

Organized around the well-proven foodservice systems model, FOOD SERVICE ORGANIZATIONS: A MANAGERIAL AND SYSTEMS APPROACH, 8/e provides detailed and current information on how managers can optimally transform human, material, facility, and operational inputs into outputs of meals, customer satisfaction, employee satisfaction, and financial accountability. Blending theory and practice, it gives foodservice managers a strong empirical base for managing operations. After thoroughly introducing the model, it presents in-depth coverage of each functional subsystem: procurement, production, distribution, service, safety, sanitation, and maintenance. Next, readers master today’s most relevant leadership, communication, decision making, HR, financial, and marketing techniques. The book concludes with a full section on system outputs, including methods for evaluating them. This edition adds new coverage of sustainability; updated information on energy management and food safety; expanded coverage of marketing and globalization; and the latest dietary guidelines.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Food Service Organizations (2012)

I april 2012 släpptes boken Food Service Organizations skriven av Mary B. Gregoire. Det är den 8e upplagan av kursboken. Den är skriven på engelska och består av 552 sidor. Förlaget bakom boken är Pearson som har sitt säte i London.

Köp boken Food Service Organizations på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Food Service Organizations (Upplaga 8)

Harvard

Gregoire, M. B. (2012). Food Service Organizations. 8:e uppl. Pearson.

Oxford

Gregoire, Mary B., Food Service Organizations, 8 uppl. (Pearson, 2012).

APA

Gregoire, M. B. (2012). Food Service Organizations (8:e uppl.). Pearson.

Vancouver

Gregoire MB. Food Service Organizations. 8:e uppl. Pearson; 2012.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.