Food for Science Lärarhandledning; Madeleine Vaderlind, Jeanette Clayton; 1998
Food for Science Lärarhandledning; Madeleine Vaderlind, Jeanette Clayton; 1998

Food for Science Lärarhandledning Upplaga 1

av Madeleine Vaderlind, Jeanette Clayton

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 1998
  • ISBN: 9789121178010
  • Sidor: 48 st
  • Förlag: Liber
  • Format: Bok
  • Språk: Svenska

Om boken

Food for Science är avsedd för gymnasieskolans och vuxenutbildningens kurs (A), B och C och bygger på ett varierat utbud av autentiska tidningsartiklar med naturvetenskaplig inriktning på olika nivåer. Här får eleven möjlighet att i olika övningar träna och bygga upp både ett allmänt, aktuellt ordförråd och ett mer ämnesanknutet. Läs mer Food for Science är avsedd för gymnasieskolans och vuxenutbildningens kurs (A) B och C. Den bygger på ett varierat utbud av autentiska tidningsartiklar med naturvetenskaplig inriktning på olika nivåer. Här får eleven möjlighet att i olika övningar träna och bygga upp både ett allmänt, aktuellt ordförråd och ett mer ämnesanknutet. En nyhet i Food for Science är ett utförligt och illustrerat appendix med frekventa facktermer från olika ämnesområden. Till boken finns även ett kassettband med samtliga texter och hörövningar inspelade samt ett separat facit.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Food for Science Lärarhandledning (1998)

I juli 1998 släpptes boken Food for Science Lärarhandledning skriven av Madeleine Vaderlind, Jeanette Clayton. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 48 sidor. Förlaget bakom boken är Liber som har sitt säte i Solna.

Köp boken Food for Science Lärarhandledning på Studentapan och spara pengar.

Referera till Food for Science Lärarhandledning (Upplaga 1)

Harvard

Vaderlind, M. & Clayton, J. (1998). Food for Science Lärarhandledning. 1:a uppl. Liber.

Oxford

Vaderlind, Madeleine & Clayton, Jeanette, Food for Science Lärarhandledning, 1 uppl. (Liber, 1998).

APA

Vaderlind, M., & Clayton, J. (1998). Food for Science Lärarhandledning (1:a uppl.). Liber.

Vancouver

Vaderlind M, Clayton J. Food for Science Lärarhandledning. 1:a uppl. Liber; 1998.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.