En smakresa : Samuelsson, Marcus; Marcus Samuelsson; 2005

En smakresa : Samuelsson, Marcus Upplaga 1

av Marcus Samuelsson
För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om. Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar. Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen. Spännande mat, men ändå enkel att göra. – Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus. I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare. Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om. Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar. Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen. Spännande mat, men ändå enkel att göra. – Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus. I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare. Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2005
ISBN: 9789189406247
Förlag: TV4 AB
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 194 st
För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om. Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar. Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen. Spännande mat, men ändå enkel att göra. – Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus. I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare. Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om. Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar. Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen. Spännande mat, men ändå enkel att göra. – Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus. I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare. Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)