Choklad : favoriter för chokladälskaren; Göran Söderin, George Strachal; 2006
Choklad : favoriter för chokladälskaren; Göran Söderin, George Strachal; 2006

Choklad : favoriter för chokladälskaren Upplaga 1

av Göran Söderin, George Strachal

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2006
  • ISBN: 9789153427025
  • Sidor: 64 st
  • Förlag: Ica Bokförlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Att man blir glad och lycklig av choklad vet väl alla. Numera är det ju till och med bevisat. Forskarna har funnit att samma ämne (fenyletylamin) som utsöndras i vår hjärna när vi blir förälskade, också finns i choklad. Är det då så konstigt att vi hänger oss åt frosseri? Tänk att själv kunna tillverka denna njutning när lusten faller på! Doppade praliner gör du snabbt och enkelt, fyllda praliner är lite pyssligare men väl värda bestyren. En dessert eller drink med choklad är den perfekta avrundningen. Göran Söderin är konditor, chokladspecialist och tidigare ledare för det svenska konditorlandslaget, bronsmedaljör i mat-OS.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Choklad : favoriter för chokladälskaren (2006)

I september 2006 släpptes boken Choklad : favoriter för chokladälskaren skriven av Göran Söderin, George Strachal. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 64 sidor djupgående information om sömnad och handarbete. Förlaget bakom boken är Ica Bokförlag.

Köp boken Choklad : favoriter för chokladälskaren på Studentapan och spara pengar.

Referera till Choklad : favoriter för chokladälskaren (Upplaga 1)

Harvard

Söderin, G. & Strachal, G. (2006). Choklad : favoriter för chokladälskaren. 1:a uppl. Ica Bokförlag.

Oxford

Söderin, Göran & Strachal, George, Choklad : favoriter för chokladälskaren, 1 uppl. (Ica Bokförlag, 2006).

APA

Söderin, G., & Strachal, G. (2006). Choklad : favoriter för chokladälskaren (1:a uppl.). Ica Bokförlag.

Vancouver

Söderin G, Strachal G. Choklad : favoriter för chokladälskaren. 1:a uppl. Ica Bokförlag; 2006.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.