Choklad : favoriter för chokladälskaren; Göran Söderin, George Strachal; 2006

Choklad : favoriter för chokladälskaren Upplaga 1

av Göran Söderin, George Strachal
Att man blir glad och lycklig av choklad vet väl alla. Numera är det ju till och med bevisat. Forskarna har funnit att samma ämne (fenyletylamin) som utsöndras i vår hjärna när vi blir förälskade, också finns i choklad. Är det då så konstigt att vi hänger oss åt frosseri? Tänk att själv kunna tillverka denna njutning när lusten faller på! Doppade praliner gör du snabbt och enkelt, fyllda praliner är lite pyssligare men väl värda bestyren. En dessert eller drink med choklad är den perfekta avrundningen.

Göran Söderin är konditor, chokladspecialist och tidigare ledare för det svenska konditorlandslaget, bronsmedaljör i mat-OS.
Att man blir glad och lycklig av choklad vet väl alla. Numera är det ju till och med bevisat. Forskarna har funnit att samma ämne (fenyletylamin) som utsöndras i vår hjärna när vi blir förälskade, också finns i choklad. Är det då så konstigt att vi hänger oss åt frosseri? Tänk att själv kunna tillverka denna njutning när lusten faller på! Doppade praliner gör du snabbt och enkelt, fyllda praliner är lite pyssligare men väl värda bestyren. En dessert eller drink med choklad är den perfekta avrundningen.

Göran Söderin är konditor, chokladspecialist och tidigare ledare för det svenska konditorlandslaget, bronsmedaljör i mat-OS.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2006
ISBN: 9789153427025
Förlag: Ica Bokförlag
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 64 st
Att man blir glad och lycklig av choklad vet väl alla. Numera är det ju till och med bevisat. Forskarna har funnit att samma ämne (fenyletylamin) som utsöndras i vår hjärna när vi blir förälskade, också finns i choklad. Är det då så konstigt att vi hänger oss åt frosseri? Tänk att själv kunna tillverka denna njutning när lusten faller på! Doppade praliner gör du snabbt och enkelt, fyllda praliner är lite pyssligare men väl värda bestyren. En dessert eller drink med choklad är den perfekta avrundningen.

Göran Söderin är konditor, chokladspecialist och tidigare ledare för det svenska konditorlandslaget, bronsmedaljör i mat-OS.
Att man blir glad och lycklig av choklad vet väl alla. Numera är det ju till och med bevisat. Forskarna har funnit att samma ämne (fenyletylamin) som utsöndras i vår hjärna när vi blir förälskade, också finns i choklad. Är det då så konstigt att vi hänger oss åt frosseri? Tänk att själv kunna tillverka denna njutning när lusten faller på! Doppade praliner gör du snabbt och enkelt, fyllda praliner är lite pyssligare men väl värda bestyren. En dessert eller drink med choklad är den perfekta avrundningen.

Göran Söderin är konditor, chokladspecialist och tidigare ledare för det svenska konditorlandslaget, bronsmedaljör i mat-OS.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)