Bröd, bullar & kakor : Bagarmästarens bästa recept; Johan Sörberg; 2022
endast ny

Bröd, bullar & kakor : Bagarmästarens bästa recept

av Johan Sörberg
Som vi har väntat! Äntligen en ny bok av bageri- och konditorimästare Johan Sörberg. Han tar bakning på största allvar och lär gärna ut det han kan om den lite gåtfulla världen av mjöl, jäst och surdeg. Här får man alltså inte bara de bästa recepten utan också en fantastisk chans att lära sig mer om bakning. Boken innehåller cirka 80 recept. Från fluffigt rostbröd till mustigt finskt rågbröd – och massor däremellan, exempelvis levain, baguetter, kavring och knäckebröd. På sötsidan dignar det av godsaker: wienerbröd, mazariner, pepparkakor, rulltårta, sockerkaka, syltgrottor och kolasnittar är bara ett axplock. Och vetebröd, förstås!

Här finns mängder med råd och tips och dessutom bildserier som tydligt visar de handgrepp vi hemmabagare behöver.
Som vi har väntat! Äntligen en ny bok av bageri- och konditorimästare Johan Sörberg. Han tar bakning på största allvar och lär gärna ut det han kan om den lite gåtfulla världen av mjöl, jäst och surdeg. Här får man alltså inte bara de bästa recepten utan också en fantastisk chans att lära sig mer om bakning. Boken innehåller cirka 80 recept. Från fluffigt rostbröd till mustigt finskt rågbröd – och massor däremellan, exempelvis levain, baguetter, kavring och knäckebröd. På sötsidan dignar det av godsaker: wienerbröd, mazariner, pepparkakor, rulltårta, sockerkaka, syltgrottor och kolasnittar är bara ett axplock. Och vetebröd, förstås!

Här finns mängder med råd och tips och dessutom bildserier som tydligt visar de handgrepp vi hemmabagare behöver.
Utgiven: 2022
ISBN: 9789178873609
Förlag: Bonnier Fakta
Format: E-bok
Språk: Svenska
Sidor: 288 st
Som vi har väntat! Äntligen en ny bok av bageri- och konditorimästare Johan Sörberg. Han tar bakning på största allvar och lär gärna ut det han kan om den lite gåtfulla världen av mjöl, jäst och surdeg. Här får man alltså inte bara de bästa recepten utan också en fantastisk chans att lära sig mer om bakning. Boken innehåller cirka 80 recept. Från fluffigt rostbröd till mustigt finskt rågbröd – och massor däremellan, exempelvis levain, baguetter, kavring och knäckebröd. På sötsidan dignar det av godsaker: wienerbröd, mazariner, pepparkakor, rulltårta, sockerkaka, syltgrottor och kolasnittar är bara ett axplock. Och vetebröd, förstås!

Här finns mängder med råd och tips och dessutom bildserier som tydligt visar de handgrepp vi hemmabagare behöver.
Som vi har väntat! Äntligen en ny bok av bageri- och konditorimästare Johan Sörberg. Han tar bakning på största allvar och lär gärna ut det han kan om den lite gåtfulla världen av mjöl, jäst och surdeg. Här får man alltså inte bara de bästa recepten utan också en fantastisk chans att lära sig mer om bakning. Boken innehåller cirka 80 recept. Från fluffigt rostbröd till mustigt finskt rågbröd – och massor däremellan, exempelvis levain, baguetter, kavring och knäckebröd. På sötsidan dignar det av godsaker: wienerbröd, mazariner, pepparkakor, rulltårta, sockerkaka, syltgrottor och kolasnittar är bara ett axplock. Och vetebröd, förstås!

Här finns mängder med råd och tips och dessutom bildserier som tydligt visar de handgrepp vi hemmabagare behöver.
Ny bok
142 kr149 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)
Ny bok
142 kr149 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)