BokGym Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, bok; Josefine Gaude, Rickard Andersson; 2022
BokGym Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, bok; Josefine Gaude, Rickard Andersson; 2022

BokGym Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, bokUpplaga 2

av Josefine Gaude, Rickard Andersson

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 2022
  • ISBN: 9789198682748
  • Sidor: 83 st
  • Förlag: Gleerups Utbildning AB
  • Format: Spiralbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Boken Branschkunskap inom restaurang och livsmedel vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan. Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, såsom yrkesområdets olika branscher, grundläggande arbetsuppgifter, metoder, material, utrustning, måltiden som helhet, alkoholens effekter, arbetsmiljö, rengöring och lagar, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav. I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med. Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom restaurang- och livsmedelsområdet.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om BokGym Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, bok (2022)

I januari 2022 släpptes boken BokGym Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, bok skriven av Josefine Gaude, Rickard Andersson. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 83 sidor djupgående information om ekonomi. Förlaget bakom boken är Gleerups Utbildning AB som har sitt säte i Malmö.

Köp boken BokGym Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, bok på Studentapan och spara uppåt 15% jämfört med lägsta nypris hos bokhandeln.

Referera till BokGym Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, bok (Upplaga 2)

Harvard

Gaude, J. & Andersson, R. (2022). BokGym Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, bok. 2:a uppl. Gleerups Utbildning AB.

Oxford

Gaude, Josefine & Andersson, Rickard, BokGym Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, bok, 2 uppl. (Gleerups Utbildning AB, 2022).

APA

Gaude, J., & Andersson, R. (2022). BokGym Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, bok (2:a uppl.). Gleerups Utbildning AB.

Vancouver

Gaude J, Andersson R. BokGym Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, bok. 2:a uppl. Gleerups Utbildning AB; 2022.